Cauti saltele pentru bebelusi de calitate? In acest caz, internetul este cel mai bun prieten al tau

Saptamana trecut am fost pana in oras alaturi de vara mea ca sa cautam o saltea pentru bebelusi. Trebuia sa o facem cadou unui prieten comun care de curand a devenit tatic si am zis ca cel mai bun lucru pe care i-l putem darui este ceva ce poate scuti o cheltuiala cu copilul. Zis si facut, am pornit in oras sa ne uitam pe la magazine, insa din pacate am ajuns inapoi acasa 3 ceasuri mai tarziu cu mana goala. Nu am gasit nimic serios in Severin, doua magazine am vizitat de specialitate si aveau niste preturi ridicole. Am gasit insa preturi mici la saltelele pentru bebelusi online, pe acaju.ro.

Internetul in ziua de azi iti salveaza o gramada de timp daca esti interesat de saltele pentru bebelusi de calitate

Imi pare rau ca nu am incercat sa cautam din start pe internet. Am pornit pe ideea ca ne urcam in masina, intram in primul magazin, gasim ceva interesant, cumparam repede si ne intoarcem acasa. Evident, nu a fost asa. Am gasit doua magazine dar preturile erau exagerat de mari si sincer sa fiu nu are rost sa dai o gramada de bani pe niste lucruri pe care le poti cumpara de pe internet cu cel putin 30 – 40 % mai ieftin, nu? Daca ma intrebati de ce am ales neaparat sa cumparam salteaua, o sa va spun ca daca esti parinte, ai face orice ca sa ai parte de un somn odihnitor pentru copilul tau. Asa ca salteaua este exact ce trebuie mai ales ca o daruiam cuiva care nu si-ar fi permis sa cumpere una atat de calitativa.

Daca tot am dat comanda pentru saltea, am zis sa caut si niste niste cuverturi mai ca lumea. De 3 saptamani tot zic ca ma duc sa cumpar si bineinteles ca nu m-am dus. Cu ocazia asta daca tot am dat comanda pe internet, am dat si pentru mine, de la homeX. Ei au o gama diversa de cuverturi si sunt sigur ca oricine ar cumpara de la ei atata timp cat sunt capabili sa furnizeze produse de calitate. Am observat in ultima vreme faptul ca incepe sa conteze din ce in ce mai mult calitatea in materie de orice, iar acest lucru nu poate de cat sa ma bucure.

Leave a Reply