Cauti solutii pentru a avea costuri mici la apa calda? Descopera acum daca boilerul electric este o investitie buna pentru casa ta!

Astazi, tot mai multe persoane au plecat in cautarea celor mai optime solutii pentru a economisi importante sume financiare in vederea ultilitatilor casnice, iar motivul lor este un simplu – costurile utilitatilor au devenit mult prea mari in raport cu bugetul de care dispun! Traim intr-o perioada deloc propice din punct de vedere economic, tocmai de aceea este indicat sa ne trezim putin din “amorteala” care ne-a cuprins si sa cautam solutii, intrucat acestea exista! Boilerul electric beneficiaza de o vizibilitate tot mai crescuta astazi, tocmai de aceea el este vazut drept cea mai buna solutie pentru a avea in permanenta apa calda la costuri incredibil de mici!

Ce NU este recomandat sa faci atunci cand vei monta de boilerul in locuinta?

Daca te-ai saturat de recomandari, avantaje si dezavantaje ale boilerelor care functioneaza pe baza de electricitate ( singurul lucru pe care il mentionam fiind acela ca boilerul este singurul care iti ofera cele mai mici costuri pentru incalzirea apei calde), iata ce trebuie sa stii atunci cand vei decide sa iti montezi in propria locuinta un astfel de echipament termic cu costuri mici pentru apa calda! Montarea este un pas destul de important de realizat iar pentru a fi eficient din punct de vedere al functionarii, echipamentul termic trebuie sa fie montat de catre o persoana specializata! Nu este recomandat sa iti strecori manutele instalatiile boilerului electric daca nu ai cunostinte temeinice si experienta in montarea acestor echipamente termice!

De asemenea, nu este recomandat sa fixezi boilerul pe un perete care nu a fost pretestat in ceea ce priveste rezistenta oferita!Daca nu tii cont de acest lucru va fi foarte posibil sa te trezesti cu aparatul termic prabusit pe podea, tencuiala peretelui cazuta si alte daune care nu isi gasesc rostul. Nu in ultimul rand nu este recomandata pornirea aparatului in cazul in care acesta nu dispune de cantitatea de apa necesara, intrucat acest aspect poate afecta rezistenta acestuia! Si pentru ca este un lucru extrem de important, nu trebuie uitat nici faptul ca nu este recomandat ca apa din boiler sa fie la o temperatura mai mica de 40 de grade ( temperatura poate fi reglata din termostat)!

Apa calda preparata in boiler iti poate afecta sanatate pielii?

Apa incalzita la boiler nu iti afecteaza sanatatea pielii si vor fi evitate acele situatii in care imediat dupa dus pielea capata o culoare rosiatica si ulterior si fac aparitia petele rosii sau exfolierea / uscarea epidermei! Petele rosii isi fac adesea aparitia doar in cazul in care apa cu care iti faci igiena corporala este mult prea fierbinte, iar in ceea ce priveste uscarea pielii – acest aspect se poate produce de cele mai multe ori datorita gelului de dus pe care il folosesti ( ph-ul pielii nefiind compatibil cu cel al produsului )!

Apa incalzita in boiler nu iti afecteaza pielea, acest zvon fiind doar o simpla strategie de marketing intrucat pe piata de profil exista o lupta accerba intre diferitele tipuri de sisteme termice! Daca esti interesat de achizitonare unui boiler intra online pe Inicinstal.ro si verifica gama de boilere economice pentru a-ti alege preferatul!

Leave a Reply