Ce alegem? Periuta electrica sau clasica?

Igiena dentara este foarte importanta, deoarece o igiena dentara precara poate cauza diferite boli si chiar pierderea dintilor, imbolnavirea gingiilor, etc. Dupa cum stim, romanii sunt codasii Europei la cumparat sapun si pasta de dinti. Eu unul inclin sa dau vina pe nivelul de trai, nu pe neglijenta. E normal sa fim codasii Europei la orice fel de cumparaturi atata timp cat suntem codasii Europei si la salarii. Daca am avea salariile lor, poate ne-am permite si noi sa cumparam mai mult si mai des. Deocamdata ne multumim cu ce avem.

Totusi, trebuie sa avem in vedere o igiena dentara excelenta pentru a reusi sa ne pastram starea de sanatate care dupa parerea mea e cea mai importanta. De asemenea, nu cred ca isi doreste nimeni o respiratie urat mirositoare. Aceasta te va marginaliza incet incet de societate si vei avea destul de mult de pierdut.

Alegeti intotdeauna un periaj electric

Periutele electrice nu sunt doar un moft. Acestea sunt mult mai eficiente pentru ca reusesc sa ajunga in locuri in care periutele normale nu prea dau randament. Inca din cele mai vechi timpuri, tehnologizarea obiectelor folosite manual a adus mari beneficii. Pana la urma, acesta este marele avantaj al tehnologiei: usureaza munca si imbunatateste performanta.

Periutele electrice Philips mi s-au parut cele mai bune. Folosesc una de vreo 2 ani si nu au fost probleme cu ea pana acum. Calitatea se cunoaste, ce sa mai spunem? Unele lucruri chiar nu au nevoie de reclama pentru ca reusesc sa exceleze atat prin calitate cat si prin functionalitate.

Periutele Philips sunt moderne, sunt eficiente si destul de rezistente. Daca sunteti atenti la cateva promotii de pe net, puteti sa prindeti una la oferta si sa o incercati. Trebuie sa punem sanatatea inainte de toate si sa fim destul de realisti atunci cand vine vorba despre sanatatea dentara. Sa nu mai pomenim de eventualele tratamente stomatologice de care va fi nevoie in cazul in care apar complicatii si probleme. Sa nu uitam de faptul ca in Romania, tratamentele stomatologice nu sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate si sunt extraordinar de costisitoare. Prevenirea bolilor trebuie sa fie o prioritate intr-o tara saraca, prea saraca sa isi permita tratamente stomatologice sofisticate. Aveti grija de sanatatea voastra si incercati mereu sa profitati de avantajele tehnologiei moderne.

Leave a Reply