Ce crede lumea despre videochat? Uite pareri aici www.lucky-studio-pareri.ro

De cand a aparut videochatul in Romania, parerile sunt la fel de impartite precum este si mentalitatea. In ziua de azi, exista oameni care pot gandi occidental si oameni care nu pot gandi mai departe de anii 1980. Exista si mnetalitate veche si nou. Cei care au ramas inclestati intr-un regim de mult apus nu pot sa inteleaga ce inseamna videochat. Acesti oameni mereu or sa considere videochatul un subiect TABU si nu or sa il vada niciodata ca pe o meserie serioasa.9

Occidentalii nu au nici o treaba cu videochatul, sex shopurile, subiectele rusinoase. La noi inca mai exista subiecte “rusinoase” pentru ca inca exista mentalitate invechita. Depinde fiecare cum vede lucrurile. Eu prefer sa vad partea plina a paharului. Ma gandesc de multe ori ca nu avem nici o sansa de schimbare daca schimbarea mentalitatii nu incepe din interiorul fiecarui individ. Vreau sa vad partea plina a paharului si sa cred ca vom avea parte de o Romanie capabila sa se schimbe in totalitate.

Carefree and freedom

Revenind la problema videochatului, astazi exista internetul. Videochatul este o afacere bazata pe internet si daca suntem curiosi sa vedem ce inseamna cu adevarat, putem accesa site-uri precum www.lucky-studio-pareri.ro, unde putem citi parerile angajatilor si ale clientilor. Este sursa cea mai potrivita pentru a intelege mai bine cine lucreaza acolo, de ce lucreaza acolo, pe cati bani si asa mai departe. Aici zace toata puterea de intelegere a romanului: daca am reusi sa ne documentam putin inainte sa tragem concluzii pripite, mentalitatea se va schimba in totalitate.

In Romania, cei cu mentalitate invechita se grabesc sa traga concluzii si sa blameze pe cei care lucreaza acolo, pe cei care folosesc asemenea servicii, blameaza pe toata lumea cu alte cuvinte. Ne-am obisnuit asa sa vorbim doar ca sa ne aflam in treaba, sa judecem pe toata lumea desi nu ne priveste problema. Nu numai ca nu ne priveste problema, dar suntem si pe langa problema de cele mai multe ori. Trebuie sa vorbim numai cand avem ceva de spus, cand intelegem despre ce e vorba de fapt. Parca am fii niste mosi ciudati pentru care timpul a trecut si tot ce ne-a ramas e vorbaraia multa… Ce crede lumea despre videochat de multe ori, nu este realitatea. este o realitate influentata de diverse mentalitati deloc avantajoase.

7