Ce face primăria după ce reabilitează un drum din Severin? Peste 4-5 ani, îl mai reabilitează o dată

Băi nene, eu așa ceva nu am văzut de când sunt. Primăria din Drobeta Turnu Severin s-a apucat să reabiliteze Bulevardul Aluniș, stradă pe care au mai cârpit-o o dată de mântuială acum câțiva ani, vreo 4-5 la număr, nu prea mulți.

Ideea este că strada era în stare destul de bună și nimeni nu înțelege decizia autorităților locale atâta timp cât spre exemplu, străzile din cartierul Schela sunt aproape impracticabile iar oamenii care locuiesc acolo plătesc aceleași taxe și impozite ca cei care locuiesc pe șoseaua intrată în reabilitare de curând…

O să ajung să urăsc orașul ăsta din toți rărunchii dacă mai văd asemenea măgării. Chiar aș fi curios să aud motivele pentru care s-a luat decizia prin care Bulevardul Aluniș a intrat în reabilitare și cel mai ciudat este faptul că nu tot Bulevardul, sau poate au de gând să îl încalțe pe bucăți.

Am observat că există o porțiune de vreo 500m de la sensul giratoriu care a rămas ne afectată de lucrări. Poate că au lasat-o la urmă, poate că au lăsat-o baștă atâta timp cât ar fi nevoiți să închidă toată circulația care vine prin sens.

M-am săturat să vad mereu decizii de-astea care trezesc suspiciuni, să vad lucrări de mântuială și așa mai departe. Cum dracului la alții asfaltul ține zeci de ani iar la noi nici măcar 5? Ceva nu este în regulă și sunt de părere că trebuie să se pună capac acestor furăciuni o dată pentru totdeauna. Cei care fac lucrarea trebuie să o garanteze așa cum se întâmplă prin străinătate și așa mai departe. Sună a roman scris de George Orwell?

Leave a Reply