Ce faci atunci când nu-ți place munca? Vinzi telefoane pe Facebook și OLX

De când au apărut site-urile acestea gen târg de vechituri online precum olx.ro și lajumate.ro, a apărut oarecum și jobul de combinator. Este jobul la care visează de fapt mai toți leneșii, țiganii, analfabeții, oamenii care nu știu să facă nimic în viață. Cunosc oameni care vând telefoane pe internet, second hand bineînțeles de ani de zile și se mulțumesc cu treaba asta. Bine, că oricum nu i-ar angaja nimeni chiar dacă ar vrea ei să muncească, nu sunt buni de nimic.

Cred că site-urile de genul olx.ro și lajumate.ro au contribuit destul de serios la lenea românilor. Adică oamenii care se duceau sâmbătă și duminică prin târgurile de vechituri cu diverse nimicuri, au renunțat acum la locurile de muncă pentru a se apuca de combinații la modul serios, full time. Postul de combinator full time este disponibil oricând și nu necesită calificare. Cu alte cuvinte, oricine poate să devină combinator , fără Cv, fără concurs de angajare. Tot ce trebuie să facă este să fie leneș.

Dacă ești leneș, ai fugit toată viața de muncă precum dracu de tămâie, cred că te încadrezi perfect profilului combinatorului. Tot ce trebuie să faci este să începi în a vinde nimicurile din podul sau beciul casei pe OLX. După ce ai strâns ceva capital, poți să te apuci să vinzi telefoane mobile second hand, apoi după ce faci vreo mie de euro, poți începe bișnița cu ceaune pe 4 roți la mâna a doua. E și asta o evoluție, nu? Și partea cea mai frumoasă este că între timp, poți să te bucuri în continuare de ajutorul social primit de la Primărie…

Leave a Reply