Ce inseamna fericirea

Fericirea e doar o impresie care ne tine departe de tristete si de ganduri neplacute. Nu stiu daca am definit-o bine drept impresie, insa ai impresia ca esti fericit atunci cand ai tot ce iti trebuie, cand te simti implinit.

Ce inseamna fericirea pentru mine? De cand ma stiu, intrebarea asta nu are raspuns. Mereu am pendulat intre implinirea sufleteasca si cea materiala. E destul de complicat. Atunci cand ai bani te simti neimplinit sufleteste sau profesional, iar cand le ai pe toate mai putin banii te demoralizezi crezand ca acestia sunt singurii care stau in calea fericirii tale.

Pana la urma, in viata nu le poti avea pe toate. S-ar transforma intr-un mic colt de rai daca s-ar intampla asta, nu?

Sunt genul care se bucura de lucruri simple. Dupa o tura de 16 ore la munca, sunt fericit cand gasesc acasa un castron mare cu cartofi prajiti si paine proaspata. Ma bucur nespus atunci cand gasesc printre comentariile blogului meu oameni noi care aduc ganduri bune printre cuvintele spuse. Ma simt fericit si implinit atunci cand reusesc sa scot de 3-4 ori mai multi bani din bloguri de cat aduc de la locul de munca real.

Sunt fericit atunci cand descopar oameni cu personalitate si oameni care gandesc. Ador spectacolul Vocea Romaniei pentru ca e plin de oameni ce se incadreaza in tiparul mai sus mentionat. Inclusiv pe Facebook ma bucur nespus de fiecare data cand intalnesc oameni inteligenti ce reusesc sa sparga mitul internautului cu un singur neuron. Myth busted!

Sunt fericit ca am reusit sa adun peste 25 de oameni care sa vorbeasca despre ce inseamna fericirea pentru ei. Sunt 25 de oameni capabili sa gandeasca si cu mintea si cu sufletul. Sunr 25 de oameni cu personalitate care au simtul realitatii bine dezvoltat. Fiecare dintre cei 25 inteleg valoarea unei carti si doresc astfel de surse de informare, inca! Lipseste setea de cultura, cu atat mai mult cu cat astazi avem librarie online de unde putem sa cumparam carti online fara a ne mai deplasa in oras sau la biblioteca.

Leave a Reply