Ce inseamna o rochie de seara? Eleganta, vulgaritate sau feminitate?

Fiecare poate sa priveasca o rochie de seara in felul sau, insa din punctul meu de vedere o rochie de seara inseamna eleganta. O sa va pun un link aici ca sa vedeti exact la ce ma refer cand spun rochii de seara elegante: http://www.depochic.ro/rochii-de-seara/. Cei care alatura atributul vulgaritate unor simple rochii de seara nu fac altceva de cat sa demonstreze ca au o mentalitate destul de invechita, comunista as putea spune, antisociala. O rochie de seara inseamna intotdeauna feminitate intr-un cadru putin mai intim, insa nu complet intim. Inseamna intotdeauna afisare de calitate feminina fara dar si poate.

DepoChic vinde unele dintre cele mai elegante rochii de seara din online-ul romanesc

De exemplu, aceasta rochie Anesia pe care o puteti cumpara de pe Depochic o puteti imbraca intr-o seara cu mare importanta. Este foarte eleganta si faptul ca este de tip sirena va va incadra intr-o aliura de poveste. Reuseste sa scoata in evidenta formele sexy, insa nu este vulgara. O femeie adevarata va fi intotdeauna sexy dar departe de vulgar. Doar cele care n-au nimic in cap si de obicei acelea nu pot fi numite femei adevarate, se folosesc de formele corpului pentru a iesi in evidenta. Nu, ne referim strict la femeile care doresc sa isi arate feminitatea, nu formele, vor sa fie elegante, nu vulgare. Cam asa se pot clasifica rochiile celor de la Depochic, unul dintre putinele magazine online de unde puteti comanda o rochie de seara eleganta.

De asemenea, am mai putea sa dam exemplu aceasta rochie scurta “Romantic Night”, rochie de seara de asemenea tot din portofoliul celor de la DepoChic. Doar priviti-o 10 secunde… Cat de eleganta si cat de interesanta poate sa fie? Eu unul as fi impresionat in mod placut daca as avea parte de o intalnire cu o femeie care sa se imbrace in acest mod. Chiar as fi impresionat si as aprecia subtilitatea combinata cu eleganta si cu bunul simt. Bine, nu toata lumea are aceleasi gusturi ca si mine si cred ca exista multi altii carora o sa li se para aiurea aceste rochii de seara, insa fiecare are dreptul la propria opinie, nu?

One Response

  1. Dragos November 19, 2015

Leave a Reply