Ce inseamna sa iti traiesti viata?

De multe ori ne vedem nevoiti sa ne petrecem viata in scaunul unui birou, folosind o lopata 8 ore pe zi, poate un cancioc sau o mistrie. Fiecare om are meseria lui si incearca sa se bucure de viata in putinul timp liber ce-i mai ramane. Oare asta sa insemne viata? Muncim 80% si ne bucuram doar 20%? Mi se pare cam deplasata ideea si nu sunt de acord cu ea. Viata trebuie traita intr-un mod in care sa ne simtim fericit si impliniti, chiar daca de multe ori aceasta fericire este limitata de job, bani, timp.

Eu de exemplu mi-am dorit mereu sa traiesc destul de intens, mi-a placut sa fac alpinism, sa alerg, sa merg cu bicicleta, insa nu mereu am timp sau loc de asa ceva. Unde poti sa faci alpinism in Severin de exemplu? E clar ca aici am o problema. Cu toate acestea, cand ma duc pe la Timisoara nu refuz macar o sedinta cu cei de la smartexperience.ro. Au acolo un perete de escaladat destul de interesant.

Cu bicicleta nu am mai iesit de ani de zile pentru ca stau intr-o zona in care risc sa fiu mancat de caini daca indraznesc sa trec cu bicicleta pe strada. Nu am inteles niciodata ce naiba au cainii cu rotile de la bicicleta, cu biciclistii, postasii si asa mai departe. Autoritatile locale nu au nicio grija, doar nu o sa ia maidanezii de pe strada, nu e grija lor principala siguranta noastra, a cetatenilor.

De alergat ma duc aproape zilnic la padure si dau cateva ture bune, doua, trei, patru, depinde cat chef am. Imi place miscarea si imi place sa imi traiesc viata. Chair daca stau uneori si 16 ore pe zi in fata calculatorului, aceasta nu este o scuza sa nu pot alerga vreo 3 km. Nu exista nu am timp, exista doar nu-mi pasa sau nu vreau. Trebuie sa fim putin motivati ca sa ne putem trai viata, cred…

Va recomand si voua escaladarea peretilor unde ma duc eu cam o data pe luna, depinde cat de des am drum pe la Timisoara, aveti aici mai multe detalii in cazul in care v-am facut curiosi, ca deja v-am zis de doua ori despre cei de la SmartExperience.

smartexperience

 

Leave a Reply