Ce te-ar motiva sa cumperi un ceas de mana?

In ziua de azi, nimeni nu prea mai cumpara un ceas de mana. Toata lumea poate sa verifice ora la smartphone, la laptop, la serviciu exista cu siguranta un ceas de perete pe care toti angajatii il urmaresc zilnic, cu mare interes. Ceasul de mana a capatat in ultimii ani un aspect mai mult fashion, pierzand destul de serios din utilitate. Cu toate acestea, exista cel putin 4 motive pentru care ar trebui sa iti cumperi un ceas de mana.

Ce te-ar motiva sa cumperi un ceas de mana?

  1. Purtand un ceas de mana castigi eleganta si rafinament. Dupa cum spuneam, ceasul a devenit un element fashion care nu ar trebui sa lipseasca niciunui amator de moda. E drept, moda e schimbatoare, insa accesoriile raman intotdeauna la fel. In plus, ceasul de mana este folosit destul de des ca si element de eleganta impreuna cu tinuta office. Un costum foarte bine croit are intotdeauna nevoie de un ceas care sa scoata in evidenta si mai bine rafinamentul.
  2. Studiile arata ca persoanele care desi sunt obisnuite sa se informeze in privinta orei exacte de la smartphone si isi cumpara un ceas de mana, sunt mult mai punctuale fata de perioada in care nu foloseau asa ceva. Oamenii sunt diferiti si destul de multe persoane au probleme cu punctualitatea.
  3. Ceasul de mana te ajuta sa fii altfel intr-o societate copy – paste in care personalitatea este ceva pe cale de disparitie. Daca marea majoritate a societatii merge pe ideea ca ceasurile sunt demodate si nu se poarta, cei care le vor purta vor fi vazuti intotdeauna altfel. Vor arata ca au o personalitate diferita fata de restul si din punctul meu de vedere, asta nu poate fii decat bine.
  4. Intretinere fara costuri. Cunosc oameni care poarta acelasi ceas de 10 ani si nu au avut niciodata probleme cu ele, in schimb, telefoanele le-au pierdut, s-au stricat, s-au spart si asa mai departe. Poate doar cureaua de la ceas sa fie singura care trebuie schimbata o data la cativa ani, insa asta nu e o problema. Aveti aici un magazin ce ofera curele de calitate dar si ceasuri superbe.

Daca nu sunteti convinsi ca aveti nevoie de un ceas de mana, nu este nici o problema. Poate ar trebui sa incercati sa puneti un ceas de perete intr-una din camere si veti vedea cum incepeti incet incet sa fiti mai “constienti” in ceea ce priveste timpul chiar daca exista ceasuri digitale peste tot. Pe ora10.ro cu siguranta veti gasi un ceas de perete dragut pe care sa il puteti ascunde cat mai bine in decorul camerei dumneavoastra.

One Response

  1. Marius February 5, 2016

Leave a Reply