Ce te face fericit?

Fiecare om are personalitatea lui. Unii dintre prietenii mei sunt pasionati de pescuit, altii de calculatoare, altii de masini si asa mai departe. Femeile sunt pasionate de machiaj, shopping si gatit (cea cu gatitul e gluma). Am ajuns la concluzia ca aceste pasiuni se infiripa in mentalitatea noastra pentru a ne aduce senzatia de fericire atunci cand le practicam. Viata nu poate fi traita fara teluri, idealuri si mici placeri care sa te faca fericit.

Fericirea in sine nu exista, exista doar o senzatie care te face sa crezi ca ai parte de ea. E adevarat, dureaza putin, insa nu am putea sa fim fericiti tot timpul. Daca s-ar intampla asa ceva ori am fi in Rai, ori am fi pe etnobotanice.

Pentru femei e simplu, se duc in magazine si cheltuie ceva bani. Sunt fericite de fiecare data cand isi cumpara o hainuta noua. Sunt mici placeri care le aduc o satisfactie. De moment poate, insa nu prea conteaza. Trebuie sa invatam sa fim fericiti cu mijloacele pe care le avem la indemana. Sunt destui care viseaza la fericirea adusa de un munte de bani si asteapta toata viata acel munte… e in zadar.

Admir femeile pentru capacitatea asta de a vedea fericirea atat de simplu. Sa mearga sa isi cumpere niste pantaloni de dama si se simt ca in al 9-lea cer. De multe ori as fi vrut sa gandesc si eu la fel de simplu.

Sora mea de exemplu a comandat niste cizme Hunter si topaia de bucurie prin casa. Gasise exact modelul pe care il cauta de anul trecut. Pacat ca noi barbatii nu se bucuram asa de mult pentru asa de putin. Poate vedem fericirea in lucruri mai mari si mai valoroase precum o casa sau o masina. Sau acestea sunt idealuri pentru majoritatea, indiferent de sex.

Fiecare vede fericirea in felul lui si intotdeauna trebuie sa ramanem lipiti de activitatile ce ne aduc aceasta aparenta farama de bucurie.

Leave a Reply