Ce-ti ofera firmele de hosting din Romania si de ce trebuie sa stai departe de ele

Firmele de hosting din Romania nu iti ofera nici pe sfert cat iti ofera cele din strainatate si cred ca totul are o logica. Sa nu imi spuna mie cineva ca e nevoie de preturi asa mari ca sa supravietuiesti… Nu exista sa ceva. Discutam doar despre lacomia fara margini a unora si a altora. Lacomie mai mare ca in Romania nu am vazut nicaieri si cred ca totul se leaga daca te gandesti mai bine. Pai la noi trebuie sa te etalezi tata, sa iti cumperi masini scumpe, sa iti construiesti case cu 5 etaje, mai inalte de cat blocurile vecine.

Firmele de hosting din Romania iti ofera orice numai calitate nu, cat despre seriozitate, rar de tot cand intalnesti asa ceva. De cand am site-uri, cea mai interesanta firma de hosting a fost Xservers, iar cea mai dezamagitoare a fost gazduire.com.ro – fosta despregazduire.ro. Micimea celor din urma nu are margini, dupa ce au organizat un eveniment in cadrul caruia puteai cumpara servicii la jumatate de pret, au taiat resursele din pachet fara sa anunte. Deci practic ai cumparat la jumatate de pret si dupa o luna si-au luat jumatatea inapoi.

Asa se intampla cand cumperi pe 6 luni, patronii din Romania aleg sa isi bata joc de tine in loc sa te tina drept client. Asta este antreprenoriatul modern din Romania. Totul este o teapa, o pacaleala, o mizerie. Ma declar absolut scarbit de firmele de hosting din Romania si credeti-ma ca nu am cumparat niciodata cele mai ieftine gazduiri sau cele mai ieftine VPS-uri.

Leave a Reply