Cea mai buna solutie de incalzire pe timp de iarna

In articolul urmator o sa discutam putin despre cei care locuiesc la bloc si nu pot sta la adapostul unei sobe de teracota in care sa bage trei lemne si sa se bucure de cea mai calitativa caldura. Dupa parerea mea, soba de teracota ramane inca una dintre cele mai eficiente solutii de incalzire, chiar daca nu este una tocmai moderna. Cei care stau la casa pot confirma acest lucru, chiar daca e nevoie de spart lemne.

Daca stai la bloc, caloriferul ramane cel mai bun prieten al tau pe timp de iarna

Cu toate acestea, putini dintre cei care stau la bloc sunt complet multumiti de temperatura din imobil in sezonul rece si din aceasta cauza, cauta solutii pentru a creste standardul de calitate. In primul rand, spatiul trebuie izolat complet, de preferinta cu spuma pe exterior, astfel incat sa nu se micsoreze spatiul util in interior.

Studiile arata faptul ca acolo unde exista izolatie exterioara cu polistiren, pierderile de caldura sunt foarte mici si astfel se reuseste o incalzire cu randament superior, indiferent de metoda aleasa. Specialistii recomanda combinatia izolatie exterioara + calorifere tip panou din otel. Aveti aici un exemplu de asemenea calorifere daca nu stiti cum arata sau ce caracteristici au.

Nu uitati de dimensiunea caloriferului, foarte important

De asemenea, trebuie sa optati pentru un calorifer de dimensiune care sa corespunda cu spatiul ce trebuie incalzit. Foarte multi fac o greseala monumentala atunci cand aleg caloriferele, merg pe ideea ca spatiul este izolat si aleg un calorifer mult mai mic de cat necesar. Trebuie sa mentionez faptul ca acele calorifere au calculat un randament pentru o incapere deja izolata. Nimeni nu poate sa garanteze un randament atunci cand exista pierderi de caldura. Cred ca e destul de logica treaba.

Pentru mai multe detalii despre modul in care va puteti incalzi locuinta pe timp de iarba, vizitati arabesque.ro si cu siguranta veti primi suportul necesar la achizitie in cazul in care nu va pricepeti la asemenea instalatii. Nu toti suntem instalatori si nu toti putem sa calculam corect dimensiunea caloriferului astfel incat sa reusim sa asiguram cel mai bun randament pe timp de iarna.

Leave a Reply