Cea mai buna tastatura wireless

Cea mai buna tastatura wireless este aceea care are un layout ce iti permita sa scrii cu usurinta si la care tine bateria. In trecut, am avut o experienta destul de neplacuta in ceea ce priveste mousii wifi. Bateriile trebuiau schimbate mai des decat chilotii. E strigator la cer, omul isi cumpara mouse wireless ca sa scape de fir, pentru mobilitate. Scapa de firul de la mouse, insa face poteca pana la magazin ca sa cumpere baterii.

Nu se poate asa ceva. Am pus punct si mi-am cumparat un mouse ce valoreaza ~ 180 de lei, depinde de magazin. Este vorba despre Logitech M525 pe care l-am luat la oferta de la Domo zilele trecute cu doar 49 de lei. A fost oferta si nu am putut sa o refuz. Am zis ca daca nici la asta nu tine bateria, la cat costa, atunci o sa fiu nevoit sa imi schimb perspectiva de gandire asupra necesitatii de mobilitate.

Microsoft Wireless Keyboard 800 este tastatura perfecta, desi acel dongle cu care vine in pachet mai face probleme uneori. Probleme in sensul ca bruiaza semnalul altor dispozitive wifi din apropiere. Bateria tine aproximativ 4 luni si este destul de silentioasa. Are un layout orientat catre office, nu catre multimedia si asta e un lucru bun. O recomand tuturor celor care doresc o tastatura simpla si eficienta.

Leave a Reply