Cearta între youtuberi – dovada clară că unii tineri au prea mult timp liber și prea puține idei

Comunitatea YouTube din România e o mizerie, cel puțin aș o văd eu. Există foarte mulți tineri care au pus bazele unor canale de YouTube și care au ajuns să aibă zeci de mii de abonați.

După ce tinerii frumoși și liberi cum le zice bine Mircea Badea au ajuns să facă peste 10 mii de vizualizări /clip, au început să arunce cu rahat în alți tineri frumoși și liberi cu canale de YouTube, să-i critice și să-i împroaște din cap până în picioare cu lături pe motiv că sunt grași, că sunt nașpa, că nu le plac lor și așa mai departe. Și bineînțeles, youtuberii împroșcați cu lături nu au nimic mai bun de făcut decât să facă și ei clipuri în care să toarne publicitate mizeriilor.

Cred că cearta asta între youtuberi nu are la bază decât lipsa de ocupație, de creativitate, de idei până la urmă, când nu mai ai idei pentru canal, te duci frumos și critici un youtuber de obicei mult mai mare ca tine și ți-ai aranjat clipurile cu multe vizualizări pe următoarele 3-5 zile.

Așa înțeleg unii români să facă YouTube, cu ceartă, scandal și bârfă, în purul stil mioritic. Păi câte canale de YouTube românești serioase cunoașteți voi? Nu prea multe din păcate.

Online-ul este oglinda societății și e logic și normal că dacă societatea e plină de cocalari analfabeți, cocalarii analfabeți care vor pune bazele unor canale de YouTube vor avea succes, vor avea vizualizările asigurate. Își pun și ei nume de cocalari ca să aibă valoare și faima, succesul le sunt asigurate în rândul plevei.

Leave a Reply