Cel mai bun medic homeopat din Bucuresti

Medicina traditionala in Romania este un epic fail. Cine a fost vreodata internat in spitalele din aceasta tara stie despre ce vorbesc. In spitale ai de-aface cu niste medici spagari ce nu-s in stare sa te vinde de de absolut nimic. Medicii buni au plecat in strainatate unde sunt platiti pe buna dreptate, unde nu le baga nimeni plicuri in buzunare. Spagile trebuie sa dispara din sistemul romanesc medical si nu cred ca se va intampla asta prea curand.

Experientele cu medicina de stat

Imi aduc aminte de perioada cand am fost internat o saptamana in spital. Medicii m-au tinut degeaba din pricina faptului ca nu au fost in stare sa interpreteze corect niste analize. Nu inteleg cum poti sa ai 20 de ani de medicina in spate si sa nu fii in stare sa interpretezi niste analize sau sa pui un diagnostic corect. Dupa ce a trecut saptamana de internare mi s-a spus sa merg la Timisoara pentru investigatii suplimentare. Cand am ajuns acasa am avut din nou problele si am luat-o de la capat.

Spitalele romanesti sunt pierdere de timp si de bani

Spitalele din Romania din punctul meu de vedere reprezinta nimic altceva de cat timp pierdut, bani multi dati degeaba si asa mai departe. Urasc faptul ca medicii nu se uita la tine daca nu le bagi plicul in buzunar. Din cate stiu, au facut un juramant cand au terminat facultatea sau cand au inceput-o, nu mai stiu exact, care ii obliga sa trateze pe toata lumea la fel, indiferent ca este vorba despre bogati sau saraci… Multi uita in secunda doi acest juramant din pacate…

Alternativa cu un medic homeopat Bucuresti

Am invatat sa nu ma mai grabesc daca nu este o afectiune grava. Trebuia sa caut de la inceput un medic homeopat Bucuresti care sa ma ajute cu afectiunea mea. Foarte putini ia in calcul medicina alternativa, mai putin promovata fata de medicina traditionala. De fapt, e logic sa fie asa… Medicina traditionala nu o sa fie niciodata de acord cu aceasta alternativa inclinata spre naturista. Medicii vor pacienti si vor bani. De multe ori m-am gandit si la faptul ca medicii nu vor sa te vindece. Vor sa revii la ei sa le mai dai bani, atat de nemerncii pot sa fie unii… Evident, nu ii bag pe toti in aceeasi oala caci stiu ca sunt si medici foarte buni in Romania, insa foarte putini.

Medicina alternativa vine tare din spate intr-o tara in care nimeni nu mai are incredere in spitalele de stat. Este o alegere pe care suntem liberi sa o facem si cu siguranta va fi in beneficiul nostru. De ce sa dam bani pentru a fii tratatati desi platim destul de multi bani CASS? E o intrebare la care cu totii avem un singur raspuns. De ce sa dam spaga la doctori din moment ce au salarii? Ei bine, acesta este sistemul care s-a cladit in cei 25 de ani de capitalism. Nu tine de noi de cat in mica masura…

 

One Response

  1. Daniela March 28, 2019

Leave a Reply