Cele mai bune huse telefoane pentru smartphone

Telefoanele noastre sunt destul de importante, nu? De cand au aparut aceste telefoane inteligente numite smartphone, am inceput sa petrecem din ce in ce mai putin timp in fata calculatorului si asta din cauza faptului ca functiile acestuia inlocuiesc cu brio functionalitatea unui desktop sau laptop. Putem sa verificam mailul si pe telefon, sa conversam pe Facebook, sa uploadam poze pe Facebook si asa mai departe. In plus, au aparut aplicatii smartphone precum Instagram, aplicatii care au rolul sa ne tina mai mult timp legati de smartphone de cat de calculatorul in sine, batranul calculator daca vreti sa ii spuneti asa.

Protectia telefonului mobil trebuie sa fie pe primul loc

Ei bine, telefoanele astea inteligente pe care cu totii le avem, au nevoie de putina protectie. Faptul ca sunt facute din multa sticla, uneori prea multa intrucat si partea din spate a telefonului tot din sticla este, il incadreaza cu brio in categoria obiectelor casante. Cei care au smartphone pot sa confirme cum au stat cu inima cat un purice in momentul in care le-a cazut pe jos. Nu stii niciodata daca s-a spart sau nu, decat in momentul in care il ridici si te apuci sa il inspectezi. Eu am un mort la activ, adica am reusit sa sparg primul si singurul meu smartphone dupa un an de utilizare. Mi-a scapat in curte pe o piatra.

Husele pentru telefon iti salveaza buzunarul

Nu eram adeptul huselor si nu am vrut sa il protejez in acest mod intrucat le consideram incomode. Eu sunt genul de om care foloseste telefonul strict pentru functiile de baza si il foloseste destul de mult. Am nevoie de un smartphone care sa raspunda rapid la comenzi, nu de unul care trebuie scos din husa mai intai. Mi-am schimbat opinia dupa ce am reusit sa il sparg si acum, dupa ce l-am reparat, am cautat cele mai bune huse telefoane pentru smartphone. Am cumparat si eu o husa intrucat factura de la service m-a convins ca am nevoie de una neaparat. Dupa cum stim cu totii, atunci cand ajungem cu telefonul la service nu e niciodata putin de plata, niciodata. Asa ca, cel mai bine ar fi sa evitam acest lucru, nu?

Leave a Reply