Cele mai bune prosoape de baie

Desi romanii au o reputatie nu tocmai buna in ceea ce priveste statisticile la produse de igiena personala cumparate pe an, ca de exemplu sapun, pasta de dinti, sampoane si etc, pot spune ca sunt niste zvonuri rautacioase specifice tarilor sarace, subdezvoltate sau in curs de dezvoltare.

Romania este o tara in curs de dezvoltare de cand o stiu, din pacate nu a reusit sa atinga inca niste standarde capabile sa ii asigure ceva stabilitate sociala si economica. Inca exista saracie aici si exista multa. La aceasta saracie ma gandeam atunci cand, in mod de-a dreptul rautacios, europenii lanseaza zvonuri precum cel de mai sus, chiar daca se bazeaza pe niste statistici destul de reale. Problema este ca noi nu ne putem compara cu strainii din absolut nici un punct de vedere, nici ca mentalitate, nici ca putere de cumparare. E usor pentru unul bogat sa arate cu degetul spre cel sarac, insa fara sa il inteleaga sau fara sa caute sa il ajute intr-un fel. E drept, un sapun nu costa avere, insa stim cu totii cum sunt oamenii pe la sate… saraci si intotdeauna in cautarea noilor solutii de a economisi bani.

Cu toate acestea, avem in magazine prosoape de baie de calitate, cosmetice de calitate, ceea ce inseamna ca se cumpara, nu? Conform logicii pe care se bazeaza vanzarea: cerere – oferta, un magazin online sau real nu are cum sa promveze produse de calitate daca acestea nu ar avea cautare. Suntem tara lui mult si ieftin, insa de la o vreme am observat ca lucrurile incep sa se schimbe.

Cu siguranta vom scapa si de pecetea aruncata de straini asupra igienei personale, cand statisticile vor incepe sa iasa la suprafata din nou… Insa atunci, cu siguranta nimeni nu va mai avea nimic de comentat, nici de bine nici de rau. Aceasta idee se va pierde in neant, exact cum un scandal vechi dispare din audiente atunci cand apare unul nou… Si tot asa… Calitatea este singura capabila sa ne redreseze ca si natie, dupa zeci de ani de comunism mult si ieftin.

Leave a Reply