Cele mai importante produse accesorii pentru bebelusi

Atunci cand aduci un copil pe lume exista destul de multe cheltuieli. Iei contact pentru prima data cu lucruri din lumea bebelusilor despre care probabil nici nu aveai habar ca exista cu un an de zile in urma. Omul cat traieste invata si nu cred ca este o problema faptul ca nu ne pricepem la absolut toate. Trebuie sa invatam constant si astfel sa ne perfectionam ca oameni dar sa si avansam. In cele ce urmeaza, o sa trecem in revista cele mai importante produse si accesorii pentru bebelusi.

TOP 8 cele mai importante accesorii pentru bebelusi

  1. Hrana specifica – laptele praf trebuie sa fie unul de foarte buna calitate si in nici un caz nu trebuie diluat cu apa, cum am mai vazut stiri prin presa.
  2. Aparatele pentru prepararea hranei – sterilizatoarele pentru biberoane, pompa de san si incalzitorul biberonului nu trebuie sa lipseasca din nici o casa in care se creste un bebelus.
  3. Scutecele – intotdeauna Pampers, eu nu as putea niciodata sa recomand altceva. Sunt cele mai bune si cele mai sigure.
  4. Servetele umede – tot la Pampers imi sta gandul si aici, desi sunt mai multe marci in care puteti avea incredere in acest caz.
  5. Accesorii pentru baie si ingrijire – incercati pe tot posibil sa folositi niste halate de baie care nu irita pielea si care sunt convenabile si ca pret.
  6. Caruciorul pentru transport – este genul de accesoriu pe care ar trebui sa il comandati cu mult inainte ca cel mic sa apara pe lume, intrucat sunt destul de scumpe.
  7. Scaunul auto – nu exista alta modalitate de a transporta copilul de cat in scaun atunci cand plecam la plimbare cu masina personala.
  8. Accesoriile din camera copilului – orientati-va pe cat posibil catre un patut din lemn, intrucat accesoriile pentru acestea sunt mai numeroase, mai diversificate.

Si bineinteles, lista poate continua. Parintii sunt liberi sa isi isi cumpere in ordinea prioritatilor ceea ce isi doresc, asa ca pot sa existe anumite lucruri pe care eu unul le-am omis. Fiecare parinte isi creste copilul asa cum crede de cuviinta.

Leave a Reply