Cele mai întâlnite nesimțiri din hipermarketuri

Cred că pot face un top cu cele mai frecvente nesimțiri pe care poți să le vezi sau să le trăiești în hipermarketurile din România. Nu cred că e lucru nou faptul că românii sunt cei mai mari nesimțiți din Europa, însă țin să scot în evidență acest aspect ca să creez un cadru cât mai clar a ceea ce urmează. Așadar, să trecem în revistă cele mai întâlnite 5 nesimțiri de supermarket…

TOP 5 cele mai întâlnite nesimțiri din hipermarketuri

  1. Căruciorul abandonat în parcarea magazinului, printre alte mașini. Nu de puține ori am surprins rafale de vânt care au împins aceste cărucioare abandonate de leneși pe fie unde în alte mașini. Zgârieturi costisitoare din cauza leneșilor nesimțiți.
  2. Parcarea mașinilor aiurea. Discutăm aici atât despre locurile destinate persoanelor cu handicap, dar și despre cei care vor practic să intre cu mașina printre raioanele magazinului și parchează imediat lângă intrare, în mijlocul drumului.
  3. Statul la povești în mijlocul culoarului. E plin de asemenea nesimțiți care uită că mai sunt oameni prin magazin, în afară de ei, care poate vor să treacă pe culoar mai departe. Nu frate, merei se găsesc idioți care să stea de taină blocând culoarele și așa înguste.
  4. Căruciorul lăsat printre culoare, fără proprietar. Există o categorie de oameni tare ciudați, mai de grabă leneși. Le e lene să împingă căruciorul printre raioane, așa că îl lasă în mijlocul drumului și pleacă să aducă alimente fără el. tu, ca să trec mai departe, trebuie să îl dai la o parte. Eu înțeleg că lenea e mare, dar măcar să nu îl lase în drum.
  5. Parizerul din raftul cu cremă de ghete. Obiceiurile astea nesimțite trebuie să dispară. Adică înțeleg, oamenii se răzgândesc, nu mai doresc un anumit produs. Dacă nu îl mai dorești e normal să te duci să îl pui de unde l-ai luat, nu? Ei bine, nu. Pentru unii leneși nesimțiți e mai simplu să lase produsele unde le vine la îndemână.

Leave a Reply