Chinul imobiliar

brasovCei care au încercat în ultimii ani să-și cumpere un apartament cu 2 sau mai multe camere prin Brașov au observat că e un adevărat chin să găsești ceva cu adevărat decent. Piața imobiliară din România a luat-o razna în ultimul an și jumătate, din cauze pe care nimeni nu le prea poate înțelege. Astfel, cei care au renunțat definitiv la România și au plecat prin străinătate au decis să-și scoată imobilele la vânzare prin Brașov și toată țara, dar nu oricum, la niște prețuri de-ți vine să dai cu basca de pământ. Foarte mari prețurile cerute de niște oameni care nu au nevoie de banii respectivi. Dacă  ești în căutare de apartamente 2 camere Brașov de vânzare cel mai bine este să cauți pe la dezvoltatorii imobiliari.

Foarte multă lume fuge de agențiile imobiliare pentru că dacă alegi să cumperi prin intermediul lor, trebuie să le plătești niște comisioane. În regulă, dacă oamenii nu vor comisioane, trebuie să vină la un dezvoltator imobiliar. Apoi,  dacă alegi să cumperi direct de la proprietar, ai de-a face cu toți dubioșii, cu toți șmecherii care au impresia că pot să ceară oricât pentru un apartament. Nu, dacă ești în căutare de imobiliare Brașov cel mai simplu este să mergi la un dezvoltator imobiliar precum irasan.ro.

Dezvoltatorii imobiliari lucrează foarte simplu, sunt o punte de legătură între tine și un apartament la prețuri foarte bune. Nu primesc comisioane pentru intermedierea acestui gen de afacere, nu vei fi nevoit să mai dai alți bani față de prețul final. Eu întotdeauna am apreciat un intermediar atâta timp cât nu căpușează prețul, dar din păcate agențiile imobiliare din România cam umblă cu cioara vopsită. V-am povestit mai demult de un amic ce a cerut o ofertă de la o agenție imobiliară din Ploiești și a primit toate anunțurile care erau pe olx.ro, cu vreo 10.000 de euro mai mari doar… Așadar, e ok și cu agențiile imobiliare dar doar dacă sunt oameni serioși. Cel mai simplu este să eviți asemenea lucruri cu ajutorul unui dezvoltator imobiliar. Vorba veche românească „Ce-i în mână nu-i minciună”… Renunță la stres și la permanenta suspiciune că agențiile imobiliare te vor trage în piept alegând o casă nouă de la dezvoltator…

Leave a Reply