Cine e Jihadi John?

Clipul ce urmeaza este un scurt documentar despre calaul ce a ingrozit o lume intreaga. Criminalul ce decapiteaza in numele Statului Islamic are o identitate, in ciuda cagulei pe care o poarta de fiecare data. Calaul se numeste Mohammed Emwazi si ca toata lumea, sper sa sfarsasca cu capul taiat la fel cum e a pus capat vietii altora.

Statul Islamic ar trebui sa dispara de pe fata pamantului in cel mai scurt timp. Nu cred ca vreo religie de pe planeta incurajaza asemenea barbarisme. E vorba despre oameni bolnavi rau de tot cu capul si nu inteleg de ce nu se ia masuri impotriva lor. E drept, lucrurile sunt foarte complicate la nivel international, insa am speranta ca se vor termina odata pentru totdeauna tampeniile astea. Lumea in care traim trebuie sa fie un loc sigur pentru toata lumea, iar asemenea decapitari filmate si transformate in filme artistice mi se par prea mult.

Terorismul in sine nu cred ca poate fi eradicat, insa am speranta ca intr-o buna zi nu va mai exista atata rautate in jur, atata nebunie. Stai si te uiti la televizor pe posturile de sitri internationale, si te intrebi cat timp mai avem la dispozitie inainte sa ne autodistrugem? E prea multa rautate in jur si cred ca urmatorii 50 de ani vor fi decizivi in lupta contra terorismului.

 


 

Leave a Reply