Cine fuge de videochat?

Meseriile in Romania incep sa devina din ce in ce mai problematice. Dupa anii 90 toti au devenit meseriasi, toti sunt instalatori sau mecanici. E greu sa mai gasesti pe cineva care sa stie intr-adevar meserie. Nu mai ai loc de amatori si de meseriasi de ocazie. A doua problema cu meseriile in anul 2014 este ca tinerii termina un liceu si nu au nici o calificare. Scolile de arte si meserii nu mai sunt asa cautate si nici existente. Au fost desfiintate pe banda rulanta din cauza faptului ca nu se mai inghesuie nimeni sa se inscrie la ele. Toata lumea vrea la liceu, nu la profesionala.

Eu personal am terminat liceul si acum, la 25 de ani regret ca nu am terminat o scoala profesionala. Din liceu nu ramai cu nici o profesie, un te ajuta cu nimic. La scoala de arte si meserii in schimb, inveti ceva si nu mori de foame dupa ce termini cei 4 ani de studiu.

Videochatul ofera o solutie foarte buna pentru tinerele care termina liceul. Eu gandesc din perspectiva unui tip care s-a confruntat cu incercarea de a gasi un loc de munca dupa liceu. Fetele in schimb, in vremurile pe care le traim, au sansa sa faca bani frumosi cu Black Studio. Video chatul a explodat odata cu explozia internetului ce a avut loc dupa anul 2002. Foarte multa lume priveste cu reticenta acest tip de activitate fiindca nu stie defapt ce se intampla in interiorul lui.

Activitatea dintr-un studio de video chat nu are nici o legatura cu masajul erotic sau sexul. Nu trebuie asemanat cu sexul pe bani sau alte prostii. Asa este caracterul romanilor, vorbesc fara sa cunoasca si barfesc pe la colturi lucruri pe care nu le inteleg. Nu sunt de acord cu astfel de practici si cred ca cine e intradevar interesat sa faca un ban cinstit si rapid, se duce direct la sursa si se intereseaza, nu se ia dupa ce zice unul sau altul. Interpretarile gresite de cele mai multe ori aduc vantul prin buzunare asa ca trebuie sa fim fermi atunci cand suntem interesati de un lucru. Raman la parerea ca vidrochatul ramane una dintre cele mai profitabile activitati pentru tinerele ce doresc un ban rapid si usor de castigat, mai ales in situatia in care studioul garanteaza faptul ca identitatea modelelor nu se face publica.

Leave a Reply