Cine are incredere in guvernul de tehnocrati?

Dupa ce Ponta a demisionat din motive mult mai mici si obscure fata de ce cele pe care nu le-a bagat in seama, a venit Ciolos la putere cu Guvernul lui de tehnocrati, incropit in doar cateva zile. Prima data a pus un fotomodel de-o seama cu mine drept Ministru al Sanatatii, apoi a numit la Justitie un inginer mecanic. Cine sa mai inteleaga ce de aici? Eu inteleg un singur lucru, faptul ca Ciolos se indoaie dupa cum bate vantul. Daca avea putin caracter si credea in ceea ce face nu ar fi retras pe nimeni dar probabil numirile in acele functii au fost facute cine stie in ce mod ciudat si osbcur.

Si acum eu intreb, cine mai are incredere intr-un asemenea Guvern? Ma uitam adineaori la TV si era o emisiune despre cum s-au imbogatit acesti tehnocrati prin ceva gainarii de-ti vine sa versi. Eram sigur ca asta se va intampla, vor pleca hotii ca sa vina alti hoti si nu cred ca era lesne de inteles de ce s-a intamplat asa. Pai cine sa vina cinstit? Tara asta mai are oameni cinstiti si inteligenti? Nici vorba, aia cinstiti si destepti s-au dus dracului, au plecat de mult in tari straine de unde isi pot castiga o paine si isi pot indeplini un vis.

Pai cine spera ce mai exact? Ca peste noapte o sa plece Pacala? Iata ca a venit Tandala si totul s-a intamplat intr-un moment destul de inoportun, tara era deja stabila si lucrurile s-au indreptat intr-o directie destul de buna. Cu alte cuvinte lucrurile mergeau si pentru a mia oara se demonstreaza in tara asta de rahat faptul ca atunci cand un lucru merge, trebuie distrus. Nu incape indoiala si din aceasta cauza niciodata nu vi=om avea o tara normala.

Leave a Reply