Cine mai poarta ceas…

Cine sa poarte? Oamenii cu personalitate cred eu. Traim intr-o lume mai tehnologizata ca niciodata cu ceasuri la telefoane, in masina si peste tot in jurul nostru astfel ca cei care mai tin un ceas de mana o fac din simplu stil sau pasiune.  Incep sa tina de domeniul Fashion si sincer sa fiu nu cred ca este un lucru rau. Mereu am fost de parere ca personalitatea merita lauda si cine poarta un ceas ca accesoriu cu siguranta va sti sa aprecieze frumosul, rafinamentul, detaliul. Ceasuri Sector, ceasuri Quartz sau poate un ceas Guess pot sa te faca sa iesi in evidenta in fata celor cu personalitate care stiu sa le aprecieze.

Am primit cadou anul trecut un ceas Guess si e superb.  Daca ar fi sa cumpar unul cu siguranta Guess ar fi chiar si pentru facut cadou cuiva care stie sa le aprecieze. Cam rare astfel de persoane dar inca mai exista. Ceasul denota eleganta, stil si rafinament, pe langa calitatea de constructie si atentia la detalii. Nu se compara cu nici o chinezarie ieftina de pe piata si daca stau sa ma gandesc mai bine nici nu are cum. Lucrurile de calitate au un cost de productie destul de ridicat. Atentia la detalii apare atunci cand ai oameni bine platiti care lucreaza pentru tine.  Ieftineaua niciodata nu are cum sa egaleze calitatea si spuneam acest lucru intr-un articol anterior.

Mi-as dori totusi un Rolex insa deocamdata bugetul nu imi permite. Mi se pare un fel de Bentley elegant in lumea timpului. Fiecare are vise si cred ca suntem datori sa ni le implinim, altfel ajungem sa traim degeaba. Ce rost ar mai avea viata daca am trai doar ca sa muncim sau doar ca sa ne trezim a doua zi fara nici un vis, fara nici o dorinta? Avem o viata si trebuie sa o traim in beneficiul nostru.

One Response

  1. bucuros June 20, 2014

Leave a Reply