Cine stabileste care blogger este mare si care este mic?

Credeam ca a disparut preocuparea asta cu cine-i blogger mare si de ce. Unul dintre principalele motive pentru care romanii sunt saraci reprezinta faptul ca sunt prea ocupati sa barfeasca si sa spioneze pe cei din jur. Isi pierd vremea discutand persoanele din jur uitand sa se mai ingrijeasca de propria persoana.

Cum spunea si Eleanor Roosevelt, mintile mici discuta oameni. Asta se intampla si in Romania unde mintile mici nu au alta treaba de facut de cat sa discute despre cine-i blogger mare si de ce e blogger mare si asa mai departe.

Poate discutam si despre putina invidie la mijloc, invidie care se trage din prostie pana la urma, sa spunem lucrurilor pe nume.

Parca ar exista o autoritate suprema care toata ziua asta sta si face: analizeaza cine merita titlul de blogger mare. Frate, grow up.

Vedeti-va de treburile voastre si ingrijiti-va de propria persoana in timpul pe care l-ati pierde discutand pe cei din jur. In plus, viata e scurta, timpul care trece nu se mai intoarce inapoi.

Faptul ca stati precum zarzavagioaicele la taina in piata nu va aduce nimic de castigat. Daca stati in traficul pe care il aduc articolele ce disputa marimea unor bloggeri, sunteti niste tristi. Si o spun cu toata parerea de rau.

Bloggerii mari sunt desemnati mari de niste topuri destul de strambe care nu prea respecta criteriile maselor. Desi masele inregistreaza pe X drept blogger mare, topurile pe care toata lumea le urmareste inregistreaza in mod diferit aceste date.

De ce exista atatea discutii? Pentru ca mintile luminate discuta evenimente? Pentru ca mintile luminate discuta oameni? Nu. Bineinteles ca nu. Traim in tara in care 70% dintre persoane au minti mici capabile sa discute numai evenimente sau oameni.

Leave a Reply