3 semne ale civilizației care nu vor exista niciodată în Drobeta Turnu Severin

Am spus de multe ori faptul că în orașul Drobeta Turnu Severin nu o să fie niciodată civilizație. După ce au construit pagoda aia de gară pentru a fura niște bani prin cine știe ce firme fantomă, o inutilitate inimaginabilă pentru acest oraș, chiar nu mă mai aștept la normalitate din partea unor oameni capabili de așa ceva. Deci frate, au fost în stare să construiască o gară pe 3 nivele pentru ce? Pentru 100 de persoane cât o frecventează zilnic? Bine, +/- câteva sute în week-end că vin studenții acasă, în rest, pentru cine au construit acea pagodă nu știu…

 

De ce nu au investit 6 milioane de euro într-o rețea de troleibuze de exemplu sau să facă ceva pentru a ajuta cu adevărat cetățenii acestui oraș, tot mai puțini la număr? Nu știu, nu există de cât un singur răspuns la această întrebare: au făcut ce era prioritar pentru parandărăt. Există cel puțin 3 semne ale civilizației care nu vor exista niciodată în acest oraș după cum urmează:

 

3 semne ale civilizației care nu vor exista niciodată în Drobeta Turnu Severin

 

  1. Metrou. Nu vom avea niciodată așa ceva la Severin, adică nu sunt ei în stare să lungească rețeaua la București, rețea făcută oricum pe vremea lui Ceaușescu și fac la Severin?
  2. Tramvai. În orașul acesta după ce că mai sunt 10 persoane care folosesc autobuzele adică transportul public de persoane, jumătate circulă și fără bilet.
  3. Pistele pentru biciclete. Asta, ultima este chiar o glumă destul de bună. Cred că pistele pentru bicicliști sunt ultima grijă a edililor. Aici nu se respectă regulile de circulație pentru pietoni și s-ar respecta pentru bicicliști? Eu nu văd pe nimeni capabil de atâta civilizație.

 

 

 

 

 

Leave a Reply