Clipul zilei: Coldplay – A sky full of stars

M-am indragostit de formatia Coldplay in urma cu vreo 2 ani si cred ca am patit-o din pricina originalitatii de care da dovada cu fiecare piesa, cu fiecare clip pe care il scoate. A sky full of stars nu se dezminte, este o piesa care te face sa visezi si sa dansezi. Am vazut melodia asta interpretata la AGT si mi-a inspirat atata libertate si bucurie, incat nu aveam cum sa nu o incadrez in categorial Clipul Zilei.

Coldplay mi se pare a fii formatia perfecta, restransa sub calitatile unui artist adevarat. Muzica lor inseamna muzica si nimic mai mult. Muzica lor nu e zgomot. Muzica lor nu este manea, nu este zdranganea. Muzica pe care Coldplay o produce este linistitoare si aducatoare de pace interioara. Melodia A sky full of stars se apropie de perfectiune din punctul meu de vedere pentru ca aceasta formatie are talentul de a ramane la moda in ceea ce priveste muzica, Daca observati muzica anilor 70, muzica anilor 80 sau 90, au specificul in functie de tehnologie si de moda. E destul de dificil sa produci muzica in anii 2000, 2010, 2015 si sa ramai la acelasi nivel, fanii sa nu se schimbe si sa simta o muzica contemporana vietii lor, indiferent de varsta.

Vreau sa spun faptul ca formatia Coldplay produce muzica in ton atat cu comercialul, cat si cu evolutia, cu spiritul uman. Este o muzica simpla dar in acelasi timp incarcata emotional cu idei din cele mai originale. A sky full of stars este piesa pe care v-o recomand eu astazi, intr-o zi de sambata, zi in care probabil sunteti la serviciu si sunteti stresati de sefi imbecili sau de weekendul pierdut cu familia. Muzica celor de la Coldplay are efect calmant si te transpune intr-un fel intr-o alta lume, departe de contemporan.

Leave a Reply