CM 2014 Brazilia – Germania

Cel mai de cacat meci pe care l-am vazut in viata mea la un campionat mondial. E incredibil cum o echipa poate sa cada moral atunci cand este pusa in fata faptului implinit. Ma gandesc la faptul ca nici prea multa incredere in tine nu e buna, prea multa ingamfare.

Am vazut o Brazilie care nu a reusit decat un gol de onoare dupa ce nemtii s-au plictisit sa mai dea in minge. Dupa 7 goluri ii cred si eu. E clar ca Germania va castiga anul acesta Cupa Mondiala, nu mai ramane nici un dubiu dupa meciul de aseara.

Absolut nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva. Mie pur si simplu nu imi venea sa cred… la un asemenea nivel si cu o asemenea echipa. In tribune brazilienii plangeau in hohote si cred ca un sfert de stadion s-a golit  pe la minutul 30 cand era deja 3-0  pentru Germania.

As fi vrut sa vad un meci pe viata si pe moarte, un meci care sa se decida in ultima instanta la loviturile de departajare iar cea mai buna sa castige. Nu am avut un favorit si am dorit sa vad spectacol. Nu a venit… a venit doar scorul.

One Response

  1. Yamasha July 9, 2014

Leave a Reply