Compania de Vacanțe

Compania de Vacanțe se numește de fapt WorldVentures. WorldVentures reprezintă o companie americană ce dorește să contribuie la creșterea calității turismului din lume și ulterior, din România. E destul de ciudat să discutăm despre turism într-o țară fără infrastructură, dar iată că se poate.

Există companii în lumea asta care consideră România o țară mult prea frumoasă ca să nu fie vizitată, ca să fie trecută cu vederea, care consideră că NU infrastructura reprezintă ciotul de care se împiedică majoritatea turiștilor europeni. Se poate face turism în România dacă se dorește.

Compania WorldVentures oferă un fel de abonamente cu ajutorul cărora stimulează industria turismului după cum am să vă explic imediat. Clienții, turiștii care se înscriu în clubul WorldVentures România vor avea parte de beneficii și facilități speciale în momentul în care vor vizita un client partener WorldVentures, lucru ce reușește să revitalizeze excelent industria turismului.

Trebuie să recunoaștem faptul că tuturor ne place să călătorim și sunt de părere că ne plac și beneficiile foarte mult. Cine nu s-ar bucura de o cină gratuită la un anumit hotel la care se cazează pe baza unui carnet de membru în clubul WorldVentures România?

Sunt sigur că acest gen de stimulare va reuși să aducă mai mulți turiști străini în România, mai ales acum când WorldVentures a venit și în țara noastră, când această companie de vacanțe a introdus în circuitul său de 50 de țări și România noastră pe care majoritatea o desconsiderăm din punct de vedere al potențialului turistic. Sunt sigur de asemenea că foarte mulți români vor fi mulțumiți de acest club și de beneficiile cu care intră pe piața turismului din România.

Există multe țări europene membre WorldVentures în care vor exista beneficii destul de interesante pentru cei care vor utiliza unitățile comerciale partenere acestei companii. Am numit în titlu WorldVentures drept Compania de Vacanțe pentru că deși nu pare, vă asigur că va reuși să stimuleze industria vacanțelor din România atât în ceea ce privește turismul intern cât și turismul făcut de români în Europa și în lume. Vă puteți înscrie și voi în clubul WorldVentures și beneficia de avantaje turistice mai mult decât interesante.

Leave a Reply