Confesiunile unei fete de la Lucky Studio Iasi

Noi, fetele si femeile, stim ca vrem sa reusim pe cont propriu. Desi pare mult mai usoara ideea de a fi intretinuta fara a face nimic, te gandesti ca pana la urma vrei sa ai ceva al tau. Suna mai bine, nu? Sa stii ca TU iti faci banii singura, ca TU esti ceea ce isi permite orice.

Cam asa am gandit si eu, dupa ce am terminat facultatea. Nimeni nu m-a angajat pentru ca, de, n-aveam experienta. Banii de buzunar de la parinti nu mai erau de ajuns asa ca… ce e de facut? Am vazut multe anunturi prin Iasi, am sunat in diverse locuri, am fost la zeci de interviuri si la toate am primit acelasi raspuns – “te sunam noi”. Asta pana am ajuns la Lucky Studio Iasi. In cateva minute mi-am programat interviul si m-am prezentat acolo cu zambetul pe buze – ca efectiv doar asta aveam. Machiaj nu, haine nu tocmai stralucite – nu imi permiteam sa imi fac poftele mergand prin Palas la cumparaturi de haine si pantofi.

Cam cum a decurs interviul? Nici nu mai stiu, atat de entuziasmata si emotionata eram! Cand am vazut ca la Lucky Studio Iasi lucreaza DOAR fete, m-am simtit mult mai in siguranta.isabel-strat Parca nu mi-ar fi cazut prea bine sa vad barbati misunand pe acolo. Ca intre fete, ca intre surori, ca intr-o mare familie, fix asa m-am simtit. Nu stiam ceva, aveam de la cine sa cer un sfat, o parere. Super! Una peste alta, m-am angajat si lucrez deja de mai bine de jumatate de an.

Ce pot sa zic… inainte eram saraca. V-am zis, nu-mi permiteam haine scumpe, pantofi, genti, ci doar visam la ele. Vroiam sa fac si scoala de soferi si ma chinuiam sa pun deoparte bani pentru asta. Cam greu. Cand m-am vazut dupa primele 8 ore lucrate cu 478 lei in mana nu mi-a venit sa cred! A, plata la Lucky Studio Iasi se face la zi, am uitat sa spun. In functie de cat iti tii admiratorii in chat privat, iti cresc si banii castigati zilnic. Am reusit intr-o zi sa plec acasa (ma rog, nu acasa, direct la o distractie 🙂 !) cu 1120 lei dupa 8 ore lucrate. Unde mai castigi atatia bani la un alt job? Castig intr-o zi mai mult decat salariul minim pe economie castigat cu greu de ai mei intr-o intreaga luna. Deh, Romania!

IMG_2671Mai aud in stanga si in dreapta pe unii comentand – eu nu mi-as lasa fata/prietena sa lucreze in videochat. Pai de ce, oameni buni? Nu faci nimic din ce nu iti doresti, plus ca esti tratata regeste. La Lucky Studio Iasi am mers prima data, cum am mai spus, doar cu zambetul pe buze. Nemachiata, nearanjata si toate alea. Sesiune de machiaj, coafura si schimbare de look – de asta am avut parte, iar cand am vazut fotografiile pentru albumul meu de prezentare nu-mi venea sa cred. Parca nu eram eu. De ce sa nu ii dai fetei/prietenei tale sansa sa se simta bine, in siguranta, intre fete si sa castige mai mult decat a visat vreodata? Eu una ma declar extrem de multumita, plus ca nu vad asta decat ca ceva temporar. Strang niste bani sa-mi indeplinesc visul – vreau o masina! Apoi mai vad eu … Poate imi deschid si salonul de coafura/manichiura la care visam de cand eram mica!

9 Comments

  1. Oli January 7, 2015
  2. Carla January 7, 2015
  3. Gina January 7, 2015
  4. Silvia January 7, 2015
  5. Adina January 7, 2015
  6. Michelle January 7, 2015
  7. Karina January 7, 2015
  8. Jennie January 7, 2015
  9. Marianne January 7, 2015