Constructiile la nivelul urmator

Domeniul constructiilor in Romania este unul aparte si spun asta gandindu-ma la firmele ce vand materiale de constructii, asa zisii meseriasi, designul caselor construite si asa mai departe. Intotdeauna cand se construieste ceva in aceasta tara se face rabat la calitate. Asta se intampla de cand ma stiu si din pacate nu cred ca vom rectifica aceasta problema pana cand nu vom schimba putin mentalitatea. Daca oamenii sunt invatati cu mult si prost, trebuie obisnuiti cu putin dar bun. Trebuie sa inteleaga faptul ca o casa cu 2 etaje nu te face mai om decat una cu unul singur. Trebuie sa inteleaga faptul ca o casa trebuie sa tina sute de ani, iar acest lucru este posibil numai folosind materiale de constructii de calitate. Sunt multe minusuri in acest domeniu, insa cred ca exemplele date ajung.

Vezi aici pe e-santiere.ro un site care vine in ajutorul romanilor ce se apuca de o constructie. Practic, iti inscrii proiectul iar firmele incep sa iti ofere preturi pentru diferite materiale de constructii de care ai nevoie. E un fel de logica inversa. Daca in mod normal noi suntem cei care batem orasul in lung si in lat incecrcand sa gasim cea mai buna oferta pentru materialele de constructii necesare, e-santiere.ro vine cu solutia inversa. Firmele care vand materiale de constructii vor veni si iti vor face oferte de pret pentru necesitatile tale. Imi place ideea si o sustin. In acest mod, oamenii pot sa primeasca exact ceea ce doresc. Multimea amatoare de pret mic vor primi pret mic, putinii amatori de calitate vor avea ocazia sa lucreze cu firme ce sunt capabile sa le duca si materaiale de constructii de calitate, firme pe care in orasele noastre nu le gasim.

Iata ca incep sa apara solutii din ce in ce mai ingenioase in acest domeniu al constructiilor, domeniu in care dupa cum spuneam nu oricine reuseste sa se descurce. Imi plac ideile bune si in cazul in care voi avea vreodata nevoie de vreo constructie, cu siguranta voi incerca si solutia celor de la e-santiere.ro.

Leave a Reply