Craciunul nu mai este ce a fost candva

Anul acesta am simtit un Craciun ciudat, poate si din cauza faptului ca am fost chemat la munca, sa vand 300 de litri de gaz. Pricopseala, nu gluma… Asta in timp ce intr-o zi normala se vand cam 1200 de litri. Asta e, atata timp cat sunt nevoit sa tin de job, trebuie sa respect programul chiar daca nu imi convine.

Am plecat ieri pe la ora 16 de la serviciu si ce sa fac? Ma plictiseam teribil. As fi vrut sa gasesc o cafenea deschisa sa beau o cafea macar, un suc ceva…. Ghinion, tot orasul era inchis… Ce sa fac cu sfertul de Craciun ce mi-a ramas? Am venit acasa si mi-am continuat plictiseala. Nu mai simteam spiritul Craciunului, disparuse… Eram asa de obosit ca-mi venea sa ma culc pe la ora 20, ca niciodata… Nu mi-a priit nici masa de Craciun, am bagat repede cateva sarmale si cam atat, o felie de cozonac.

In parcare, toate masinile vecinilor prezente… Asta inseamna ca nu au mai plecat la tara sa petreaca sarbatoarea cum se facea o data. Se pare ca nu sunt singurul caruia i se pare ca traditia s-a cam diluat. Pai cum sa pleci la tara sa sarbatoresti ceva cand trebuie sa mergi la serviciu pe 25 sau 26?

Craciunul nu mai e ce-a fost odata.

Leave a Reply