Cred ca nu fac ceva cum trebuie, balsamul pentru rufe e degeaba…

Balsamul de rufe este printre noi de relativ putin timp. Tin minte cand eram copil, ai mei nu foloseau balsam de rufe si nici macar nu se gasea prin magazine, in anii 90 de exemplu. Dupa, tarziu, dupa anii 2000 cred ca a aparut Lenor, Cocolino si alte minuni de-astea. Ar fi destul de interesant sa facem un mic istoric al balsamului de rufe, insa nu prea avem timp de asemenea povesti. Prefer sa va spun cum dau eu banii degeaba pe balsam de cat sa ne insiram la povesti.

Nu stiu ce se intampla, cred ca fac ceva gresit, caci hainele mele nu miros deloc a balsam dupa cateva ore dupa ce se usuca si pun vreo doua capacele in masina de spalat. Ori am eu o masina de spalat care nu functioneaza cum trebuie, ori balsamul pe care il cumpar eu este vinovat. Sincer sa fiu, nu as putea niciodata sa fiu genul de om care da vina pe balsam, pe o marca pe care altii o folosesc cu brio. Cu siguranta ceva nu fac cum trebuie si ori il pun unde nu e locul lui in masina ori nu stiu… Poate ca e momentul sa cumpar alta masina de spalat. Pe cea actuala o am de vreo 10 ani daca nu ma insel.

Cred ca cea mai buna combinatie, pe care eu am uitat sa o incerc dar ma voi ocupa si de ea, este cea a dero+balsam integrat+balsam separat. Balsamul separat trebuie sa fie acelasi model si aceeasi marca cu cel integrat in dero. E ultima strigare, daca nici asa nu functioneaza o sa recurgem la solutii cel putin drastice.

Leave a Reply