Creditele bancare, mai cautate fata de anii trecuti

Faptul ca bancile incep sa fie din nou cautate de catre romani spune multe. In primul rand si cel mai important, tara incepe sa isi revina din punct de vedere economic. E adevarat, economia nu a duduit niciodata pe aceste meleaguri, insa prin anii 2005 cred ca traiam cu totii oleaca mai bine, nu? Sper sa se ajunga din nou la acel nivel, caci prea multi ani au trecut si parca tot mai mult ne-am afundat in saracie in loc sa ne ridicam. Iata, in al 12-lea ceas, economia incepe sa isi revina cat de cat, dovada stau clientii tot mai multi ai bancilor.

Cu toate acestea, mai merita sa faci credit la banca?

Ei bine, da… Merita pentru ca salariile in Romania sunt extraordinar de mici. Avem cele mai mici salarii din Uniunea Europeana si se pare ca nu prea sunt sanse sa creasca in ultimii ani la un nivel asemanator. Nu poti sa faci nimic fara un imprumut la banca. Oricat te-ai stradui, nu ai cum sa pui bani de-o parte, iar viata e prea scurta ca sa iti permiti sa astepti 30 de ani pana vei avea stransi banii cash pentru un apartament. Ai nevoie de el cand esti tanar si iti intemeiezi o familie. Nu poti sa stai in strada 30 de ani cu copil, cu familie, nu?

Bancile incep sa aiba oferte din ce in ce mai atragatoare pentru clienti, inclusiv Banca Transilvania, una dintre cele mai serioase banci din Romania. Am auzit tot felul de lucruri urate despre bancile straine, asa ca eu unul nu m-as incumeta sa fac un credit la o asemenea banca. As prefera sa fac la o banca romaneasca cu istorie si cu traditie pe piata bancara. Puteti gasi online mai multe informatii despre Banca Transilvania.

Cu totii am vrea sa traim intr-o lume in care nu suntem nevoiti sa apelam la banci, insa priviti si la nemti. Ei niciodata nu isi cumpara nimic cash, totul se desfasoara prin banci. De la leasingul auto pana la creditele ipotecare. In Germania, o casa decenta costa undeva la 400.000 de euro asa ca va dati seama, si 3000 de euro pe luna sa ai salariu, tot nu o poti achita fara credit. Dupa cum spuneam, nu e nimeni dispus sa stranga 20 de ani bani pentru a cumpara o casa fara credit. Creditul apartine societatilor si este indispensabil traiului decent si normal

Leave a Reply