Creditul pentru telefon, încă o enigmă pentru unii

Încă mai iau contact cu oameni pentru care creditul pe telefon este o enigmă. Nu sunt în stare nici să înțeleagă faptul că acel credit poate fi folosit mult mai avantajos dacă se cumpără o extra opțiune, nici să își încarce singuri telefonul. Mereu mă trezesc pe cap cu astfel de oameni pentru care trebuie să încarc telefoane. Vin la mine cu telefonul și cu codul de reîncărcare și îi aud „Îmi încarci și mie te rog telefonul?”… Bineînțeles că mă supun… Nu am alternativă…

Mno, păi am o singură întrebare… Chiar atât de nasol e să înveți să îți încarci singur telefonul? Mai ales când nu e cine știe ce scofală. Tot ce trebuie să faci este să tastezi acel cod alături de câteva cifre de genul *122* sau *144*. Pentru unii se pare că e mult să vrei să înveți, nu operațiunea în sine. Adică frate eu nu înțeleg de ce oamenii nu au chef să învețe nimic niciodată. Dacă nu aș fi eu sunt curios ce ar face? Ar sta cu telefoanele neîncărcate? S-ar refugia în munți?

Cred că românii, mai ales cei de vârsta a 3-a s-au obișnuit să îl ia pe nu știu în brațe, la pachet cu ideea de bătrânețe… „Moi suntem bătrâni, noi nu știm”… Păi stai mă că oamenii într-adevăr îmbătrânesc dar asta nu le taie capacitatea de a reține câțiva pași simpli. Normal că dacă te-ai culcat pe urechea că alții te vor ajuta cu orice dacă ești bătrân, e clar că nu o să pui niciodată umărul să ieși din zona de confort și să îți pui mintea la contribuție.

Leave a Reply