Crezi că zborul cu avionul este cel mai avantajos? Iată 3 motive să călătorești cu autocarul

În momentul în care ai nevoie să ajungi într-o țară precum Germania, te gândești evident care este cel mai avantajos mijloc de transport. Primul care-ți vine în minte este evident avionul dar ai mai fost și ai observat că nu-i chiar atât de rapid cum sună. E nevoie să fii la aeroport cu câteva ore înainte de datele inscripționate pe bilet, zborul poate fi amânat sau anulat din cauza vremii și așa mai departe. Vom vedea așadar în cele ce urmează care sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să te orientezi către transport de persoane zilnic în Germania Eurolines, cu autocarul.

3 motive să călătorești cu autocarul în Germania, nu cu avionul

  1. Procedura este mult simplificată. Cei care au călătorit cu avionul au observat probabil ce înseamnă securitatea într-un asemenea loc, cât de dificil este să te îmbarci. Într-un fel, este ceva absolut normal mai ales după problemele 9/11. Nimeni nu mai vrea să riște nimic așa că securitatea în aeroporturi este luată foarte în serios. Procedura pentru cei care călătoresc cu o firmă ce se ocupă cu transport persoane Germana via autocar, este practic inexistentă. Te urci în autocar în punctul A și te dai jos în Germania, în punctul B.
  2. Costurile sunt mult mai mici. Foarte multă lume este încântată de faptul că zborurile cu avionul se ieftinesc tot mai mult dar cei care au mai zburat au observat probabil că aceste companii aeriene au grijă să te ciupească pe alte părți astfel încât să îți ia banii pe altă parte. Mai o taxă de aeroport, mai o mașină foarte scumpă de transfer, mai un taxi din oraș către aeroport și din aeroport către oraș, mai o taxă pentru bagaje și așa mai departe. Biletul pe care-l cumperi la autocar are un preț fix și nu mai ești nevoit să cotizezi la fel de fel de ciupeli.
  3. Pleci din orașul tău. Companii precum Eurolines care se ocupă cu transport persoane Germania prin intermediul autocarului au stații în orașul în care locuiești tu. Nu ești nevoit să te duci către orașele cu aeroport, preponderent București-Timișoara-Cluj. Dacă locuiești de exemplu la Drobeta Turnu Severin faci jumătate de zi până la cel mai apropiat aeroport. Autocarul în schimb are stație la Drobeta Turnu Severin și se poate pleca direct, fără să mai stai pe drum jumătate de zi doar ca să ai ocazia să zbori cu avionul.

Leave a Reply