Cu greu mai reusesti sa gasesti un magazin online cu haine tari

Faptul ca internetul s-a dezvoltat foarte mult in ultimii 5 ani si astfel a aparut diversitatea in ceea ce priveste numarul de magazine online, nu reprezinta intotdeauna un lucru bun. Adica nu ma intelegeti gresit, e bine ca avem o evolutie vizibila si ca avem de unde alege, insa in ultimii 2 ani sa zic asa, am observat faptul ca majoritatea magazinelor online aduc aceeasi marfa. Ma refer aici la magazinele specializate in comert cu imbracaminte si incaltaminte. Nu cred ca sunt mai mult de 5 magazine online in momentul actual in tara care sa aiba marfa unica, marfa care sa nu se mai gaseasca in alt magazin. Magazinele online incep sa se axeze din ce in ce pe vanzarea de haine banale, nu pe vanzarea de haine tari.

Ca sa va dau si un exemplu mai serios, sora mea cauta cam 3 ceasuri pe internet atunci cand vrea sa isi cumpere ceva, o bluza, orice. Aceeasi bluza o poti cumpara din sute de magazine la preturi diferite bineinteles, ceea ce te si enerveaza pana la urma. Interesul tau este sa gasesti ceva unic, ceva care sa iti placa si care sa te reprezinte din punct de vedere al personalitatii.

Cu toate acestea, de multe ori gasesti lucruri de care nu esti multumita. Noi barbatii suntem mai putin pretentiosi, insa asta nu inseamna ca nici noi nu am observat problema. Eu de exemplu niciodata nu imi cumpar haine pe care le vad si in alte magazine online. Am obiceiul sa imi cumpar din magazine noi, care nu au apucat sa ia prostul obicei al societatii si sa copieze in stanga si in dreapta, sa importe haine pe care le au si altii.

Trebuie sa existe si magazine online care se gandesc la acel mic procent al tinerilor ce doresc sa fie diferiti, nu sa semene cu X si Y. Ca la noi in societate a inceput sa fie un trend din ce in ce mai accentuat al copy-paste. Tinerii se multumesc sa se imbrace cum se imbraca majoritatea, nu cum le place lor cu adevarat, motiv pentru care si lipsa aceasta de autenticitate prin magazine.

Leave a Reply