Cu hainele calcate

Observ ca din ce in ce ma multi tineri incep sa reununte la a mai calca hainele. Intotdeauna am spus ca a umbla cu hainele cocolosite este un semn destul de evident de neglijenta si de lipsa de bun simt pentru cei cu care te intalnesti. Eu am fost crescut in alt mod si cred ca parintii m-au invatat bine ce m-au invatat. Hainele trebuie calcate de la lenjerie intima pana la camasi si tricouri.

Cat de greu este sa calci hainele?

E destul de simplu sa calci in ziua de azi pentru ca, sa fim seriosi, un fier de calcat performant nu costa mult deloc si este foarte eficient. Gasim pe Philips.ro cele mai performante fiare de calcat la preturi accesibile. Tinand cont ca discutam despre un aparat cu functii limitate, nu are cum sa coste o avere. Sper ca nu isi imagineaza cineva ca poti face si alte lucruri cu un fier de calcat in afara de calcat haine…

Daca pretul unui fier de calcat este mic, de ce vedem tinerii cu hainele cocolosite? Ei bine, parintii sunt de generatie mai noua si nu au nici o treaba cu bunele maniere. Daca parintii nu observat problema doar nu o sa va asteptati sa o observe copiii, nu? Poate ca intreaga generatie de parinti care au nascut dupa 1989 au alta viziune asupra vietii si alta idee in ceea ce priveste bunele maniere.

Cat de mult conteaza aspectul ingrijit?

E foarte important sa avem un aspect impecabil pentru ca vom merge de exemplu la interviu, unde cu siguranta nu vom da nas in nas cu un copil din aceeasi generatie. Acolo ne vom intalni cu o persoana matura, de obicei intre varsta a doua si a treia care stie foarte bine ce inseamna o tinuta impecabila. E o problema la care tinerii ar trebui sa se gandesca destul de serios… Bine, asta daca au de gand sa munceasca cinstit, caci in Romania ultimilor ani e un cu totul alt trend.

Hainele calcate conteaza destul de mult in ecuatia aspectului impecabil. Foarte importante sunt si scamele, ce nu au ce cauta niciodata pe hainele noastre. Dau un aspect de neglijenta si nepasare. Aveti aici un aparat tot de la Philips care va poate ajuta in aceasta problema. Important nu este aparatul de curatat scame, nici fierul de calcat, ci constinetizarea importantei aspectului impecabil.

fier de calcat philips

Leave a Reply