Cu rulota in jurul lumii

Cand sunt de serviciu observ foarte multi straini care pleaca in jurul lumii cu rulotele. Pentru noi, romanii cei saraci, rulotele sunt destinate strict pentru futinguri sau pentru a caza ceva paznici in ele daca ne hotaram sa cosntruim o casa. Daca am avea si noi banii si mai ales mentalitatea strainilor, cu siguranta am deveni si noi mari amatori de rulote.

Cu rulota mi se pare cel mai avantajos mod de a calatori. Atata timp cat ai o masina buna, puternica, capabila sa traga dupa ea 700 de kg, totul este in regua. Esti apt sa o folosesti pentru excursii. Poti sa pui in ea si bicicletele, sa te bucuri de aer curat de munte pedaland la mare distanta de orase. Intotdeauna am apreciat oamenii care iubesc sa calatoreasca deoarece si eu sunt unul dintre pasionatii de locuri straine. De ce sa plec cu avionul si sa pierd atatea locuri superbe de vazut? De ce sa ajung in tari straine si sa nu fiu in stare sa innoptez acolo unde imi doresc eu? De ce sa platesc taxe de cazare ridicole in plin sezon cand pot sa stau gratis in rulota mea?

Cu rulota in jurul lumii este o adevarata aventura, demna de niste oameni care vor sa stea departe de oras si de griji pentru o buna perioada de vreme. As pleca cu rulota la mare, la munte, in strainatate. As incerca sa fac chiar inconjurul lumii daca as avea bafta sa am si o masina bunicica, eventual sa am si cateva milioane de dolari in cont care sa imi asigure o expeditie ca la carte. Nu e un sentiment tocmai placut sa pleci la drum si sa-ti aduci aminte ca nu prea ai bani in buzunar. Cred ca ar fi calatoria perfecta.

Leave a Reply