Culmea pariurilor

A trecut destul de multa vreme de cand am mai bagat un bilet la pariuri. Pot spune ca am fost destul de impatimit in tinerete si cu greu am reusit sa ma las. Porbabil maturitatea ce a ajuns o data cu varsta a pus o frana si m-am lasat.

Mai pun din cand in cand cate 10-20 de lei pe cate un bilet desi nu mai am treaba cu fotbabul. Sunt bani aruncati pe fereastra insa traiesc cu impresia ca voi castiga. Ca orice parior de altfel… bineinteles ca nu castig insa obisnuinta isi spune cuvantul. Ratiunea e depasita de logica jocurilor de noroc de multe ori.

Am cumparat ceva in urma cu cateva zile de pe Emag si aveau un concurs cu niste puncte. Iti dadeau ei niste puncte cu care pariai pe meciurile de la Cupa Mondiala. Culmea culmilor e ca am nimerit toate meciurile pana acum. 7 meciuri din 7 le-am nimerit.

Intrebarea e urmatoarea: daca as fi pariat bani reali pe niste bilete reale atunci as mai fi castigat? Ei bine, inclin sa cred ca nu! Ar fi fost prea mare coincidenta… asa ca LASATI-VA DE PARIURI

Leave a Reply