Culoare

Cand prinde o casa culoare? E o discutie ce se poate intinde pe zeci de pagini. Nu cred ca poate fi epuizat in totalitate vre-o data acest subiect si nici nu am de gand sa incerc treaba asta. Ma gandeam numai la faptul ca suntem niste trecatori printr-o viata care nu ne apartine. Suntem precum niste turisti care vin si pleaca, amintirile fiind cele care raman eterne.

Cu ce ne alegem dupa o viata traita? Timpul se scurge in defavoarea noastra inca din clipa in care ne nastem. Ne este un dusman care nu ne da pace pana nu ne ucide. Dupa o viata traita ne alegem cu doua mari lucruri importante. O familie si o casa. Familia este primordiala, este scopul numarul 1 in viata oricui. O familie trebuie la randul ei sa aiba un acoperis de-asupra capului, o casa.

Atunci cand decizi sa cumperi o casa ai doua variante. Ori o iei cu bani mai multi si investitii facute, ori cumperi una fara imbunatatiri pe care apoi incepi incet incet sa o renovezi. Nu stiu care dintre solutii se pare a fi mai buna insa cred ca depinde de la situatie la situatie. Nu toata lumea are posibilitatea sa cumpere o casa scumpa, asa ca unii prefera sa o ia mai ieftin acum, iar in timp sa stranga si bani de imbunatatiri.

Cum ar fi casa mea daca ar fi sa am una? Bine, nu vreau sa se inteleaga faptul ca stau pe strada, nicidecum. Ma refer la o casa a mea cumparata cu banii mei. Pentru multi tineri din ziua de azi a cumpara o casa ramane doar un vis. Parintii si cei care au trait pe vremea lui Ceausescu le primeau prin partid si prin diferite combinatii si rate avantajoase. Astazi nu iti mai da nimeni nimic. Daca as putea sa cumpar o casa as face altceva. As cumpara terenul pe care as construi eu de la zero o casa micuta, cu maxim 3-4 camere, modesta cu o gradina imensa, multa verdeata si pomisori. As incerca sa creez un mic paradis ascuns in spatele portilor. La interior multa lumina, ferestre imense si becuri cu led. Sa fie lumina puternica si noaptea, nu numai ziua. greentek.eu/ro ar fi unii din furnizorii de baza pentru iluminat in acest gen de proiecte. Deci sa fie luminoasa, spatioasa si ieftina. Nu am nevoie din casa de caramida. Una din lemn ar fi foarte buna. Are acelasi confort ca si una de caramida doar ca ar costa mult mai putin. Pai americanii sunt prosti cand isi construiesc numai case din lemn? Nici vorba, sunt doar oameni care se gandesc la viitor, la perspectiva si au realitatea pe umeri. Asa ar fi bine sa o avem si noi, cu totii.

Leave a Reply