Culturismul este un sport destul de frumos. Te-ai gândit vreodată să-l încerci?

culturismDin păcate, în momentul în care suntem copii, cu toții ne dorim să practicăm niște sporturi pe care le practică și cei din jur, și ne dorim să fim buni la ele. De-asta băieții sunt înnebuniți după fotbal. Ei bine, aceste sporturi sunt sănătoase pentru organism dar din păcate, atunci când suntem micuți, nu suntem capabili să le alegem exact pe cele care ne vor servi în viață pe viitor. Unul dintre aceste sporturi se numește culturism și chiar dacă nu este destinat copiilor foarte mici, poate să devină o disciplină după vârsta de 14 ani. Evident, foarte puțini tineri aleg acest drum și e destul de păcat.

De ce consider culturismul un sport perfect pentru tinerii din ziua de azi?

Trăim într-o lume a frumosului, trăim într-o lume în care sunt apreciați foarte mult cei care arată bine iar culturismul poate să transforme orice tânăr într-unul foarte atrăgător pentru domnișoare. Nu trebuie să evităm gândul către această direcție pentru că este purul adevăr. Faptul că te poți transforma într-un timp relativ scurt într-un pachet de mușchi nu poate decât să te ajute în relația cu domnișoarele. Toate își doresc alături băieți cât mai frumoși, cât mai bine făcuți.

Ce trebuie să știi dacă te bate gândul să te apuci de culturism?

Să zicem că vrei să fii acel tânăr după care toate domnișoarele salivează. Știi ce ai de făcut. O să trebuiască să stai foarte mult timp prin sala de forță și să investești în suplimente nutritive culturism. O să ai nevoie de oarece ajutor iar aceste suplimente sunt  perfecte. Te vor ajuta să dezvolți o masă musculară de calitate, specifică acestui sport mult mai rapid și mai corect. Așadar, suplimente sportive și multă sală. Oricum, băieții de la 12-13 ani încep să se ducă cu gândul pe la dezvoltarea musculară cu ajutorul sălii de forță așa că nu cred că va fi greu să se lipească de culturism. Când eram noi mici, din păcate, nu aveam acces la asemenea suplimente și rezultatele erau mult mai slabe dar acum, lucrurile s-au schimbat radical.

Dacă sunteți tineri și nu v-a stat niciodată gândul la culturism, ar trebui să-l încercați dacă sunteți băieți, cu toate că am observat că există un oarecare trend și către fete pentru a dezvolta mușchi ori de a petrece foarte multe ore în sala de fitness. Cu siguranță când vei ajunge să observi rezultatele vei fi destul de mulțumit și de fericit că ai făcut o asemenea alegere pentru că vei observa că vei fi mult mai apreciat și în societate. Sunt sigur că în următorii 10 ani, culturismul va deveni mai mult un mod de viață decât un sport pentru că va avea din ce în ce mai mulți adepți.

Leave a Reply