Cum alegi firma de transport atunci când vrei să mergi din România în Germania?

De fiecare dată când vine vorba despre un drum lung, contează foarte mult compania cu care alegi să pornești la drum. Cu atâtea oferte în jur, care mai de care mai atractive, ești tentat să mergi pe prețul mic, însă este oare cea mai bună soluție? Haideți să trecem în revistă împreună câteva aspecte destul de importante de care trebuie să ținem cont atunci când avem nevoie de transport persoane România Germania, o rută destul de uzuală pe care se încaieră sute de firme.

Cum alegi firma de transport persoane pe ruta România Germania?

  1. Alege întotdeauna firma despre care nu au auzit niciodată vorbindu-se de rău. Știu că e dificil, întrucât e o rută foarte problematică de fel, însă nu imposibil. Eu de exemplu nu am auzit niciodată vorbindu-se de rău despre curse autocar Eurolines
  2. Alege întotdeauna firma care are cele mai noi autocare. Autocare noi și întreținute înseamnă confort sporit pentru tine. Nu ai ce căuta în cele care nu au toalete, în cele care intră fum, troncăne, etc. E foarte important atât pentru confort cât și pentru siguranță.
  3. Alege întotdeauna cel mai bun raport calitate-preț. Nu merge pe cel mai mic preț pentru că îți riști viața. Poate că uneori ești forțat de împrejurări să mergi cu cel mai ieftin autocar, însă încearcă să nu faci din asta un obicei.
  4. Fii atent la numărul șoferilor desemnați. Dacă sunt doar doi sunt insuficienți, ceea ce înseamnă că nu se respectă timpii de odihnă și automat crește riscul pentru accidente. Mergi numai cu firmele serioase care nu se joacă cu viața ta.

Și exemplele pot continua. Ideea este destul de simplă și se rezumă pur și simplu la observație. Călătorești doar cu cei care crezi că sunt capabili să îți ofere în primul rând siguranță, în al doilea rând confort. Cred că firmele vechi în acest domeniu, precum Eurolines sunt printre puținele capabile să îndeplinească aceste două condiții, gândindu-mă la cei care fac România Germania cu Mercedes Vito, cu Volkswagen Sharan chiar… Mare atenție așadar cu cine alegeți să plecați.

Leave a Reply