Cum cunosti bloggeri noi?

Asta e o intrebare la care cred ca multi ar putea sa raspunda. Atunci cand intrii in blogosfera practic incepi sa cunosti oameni. Intrii in legatura cu diversi/diverse personalitati si incepi sa iti creezi un cerc de bloggeri cu care consideri ca ai ceva in comun.

Blogosfera a ramas pentru multi dintre noi un loc de refugiu si de protest. De protest impotriva prostiei si delasarii sociale care se amplifica pe masura ce vremea trece. Generatiile care vin din urma sunt din ce in ce mai distantate de invatatura si de citit. De aici porneste totul. Cei care sunt dornici sa citeasca si sa scrie cu siguranta vor deveni bloggeri mai devreme sau mai tarziu. Este un lucru facut posibil de tehnologie si astfel mediul online reuseste sa uneasca oameni cu aceleasi interese, desi putini la numar.

Am cunoscut bloggeri noi prin intermediul concuruslui organizat pe celalalt blog al meu, respectiv amiralul.info. Am cunoscut oameni capabili sa exprime in scris ganduri despre ce inseamna fericirea. E ceva destul de abstract si consider ca prin acest concurs s-a realizat o imagine de ansamblu asupra faptului conform caruia bloggerii sunt oameni inteligenti.

Leave a Reply