Cum e cu „furtul” imaginilor de pe Facebook?

De câteva zile tot există discuții pe Facebook cum că Discovery a „furat” niște imagini de la un fotograf. Pe mine unul într-un fel mă amuză chestiile astea, într-un fel îmi dau seama că unii oameni chiar nu au ceva mai bun de făcut. Într-un alt fel, nici cei de la Discovery nu sunt niște profesioniști desăvârșiți ai interneților și ai Facebook-ului pentru că nu ar fi tăguit fiecare fotografie în parte.

Acum, potrivit românilor care nu au nimic mai bun de făcut decât să piardă vremea pe Facebook, dacă pui tag la album fără să pui la fiecare fotografie în parte se numește furt.

Cred că cei de la Discovery nu au știut că Facebook-ul din România este de 10 ori mai plin de pierde vară și de analfabeți și de oameni simplu de manipulat și de oameni care nu au chef de muncă ci de butonat, ca în străinătate. Ei nu au știut la ce se înhamă în momentul în care au decis să creeze o pagină de Facebook pe care să interacționeze cu publicul.

Lucrurile sunt foarte simple: românii sunt niște ciobani. Știm asta. Atunci când o companie de-asta mare greșește, și nu numai în cazul companiilor mari se întâmplă, începe un puhoi de înjurături din partea ciobanilor români, puhoi prin care ei atrag atenția asupra faptului că s-a greșit.

Am mai discutat noi că românul nu știe să exprime o opinie fără să înjure așa că nici în acest caz nu a existat o excepție. Românii au înjurat ca niște țigani aflați la ușa cortului și au strigat hoții hoții din simplul faptul că cel care administrează pagina de Facebook a omis să tăguiască absolut fiecare poză în parte într-un anumit album. Bravo nație. Spor la înjurat.

Leave a Reply