Cum ne pregatim de toamna?

A venit toamna peste noi fara sa ne dea prea multe semne. Poate ar fi trebuit sa acceptam termenul calendaristic drept o limita intre anotimpuri. Vremea s-a schimbat destul de mult in ultimii ani, asa ca nu mai stim la ce sa ne asteptam. Cam mult imprevizibil. Daca la scoala am invatat ca fiecare sezon tine 4 luni, astazi nu prea mai avem parte de asa ceva. Dupa o vara nu prea fierbinte, in care temperaturile nu au depasit 32 – 33 de grade Celsius, avem parte de o toamna cu destul de multe ploi.

Ne pregatim de toamna imbracandu-ne strasnic. Abia mi-am revenit dintr-o raceala groaznica. S-a dat startul la sezonul gripei si racelii asa ca trebuie sa avem grija de noi. Magazinele online au inceput sa faca reduceri la bluze de dama si jeans mergand pe ideea ca fetele oricum au nevoie mereu de haine. Daca se poate sa aduca preturi bune pentru mai multe categorii, de ce nu? Un jeans se va cumpara indiferent de situatie de catre o femeie careia ii place sa apara mereu cu o tinuta noua.

Desi sunt baiat si nu prea cumpar haine, nu vad dorinta fetelor de a avea cat mai multe haine ca pe ceva gresit. Ele intotdeauna vor sa fie in ton cu moda si au in sange ideea de a arata bine chiar si atunci cand se duc sa arunce gunoiul. Zic treaba asta fara misoginism sau gluma. Atata timp cat exista haine online ieftine nu vad de ce nu s-ar cumpara cu sacii. Fiecare cu pasiunea lui. Si eu as putea fi privit ca un ciudat atunci cand imi cumpar 2 – 3 laptopuri in aceeasi zi. Bine, pasiunea mea nu se incadreaza in pregatirile de toamna dar am dat un exemplu doar. De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, urmeaza sa imi cumpar si eu ceva haine, caci am reusit sa le rup pe toate la serviciu.

Leave a Reply