Cum ne pregatim de toamna?

S-a dus vara ca si cum n-ar fi venit. Ciudat mod de a spune, nu? O zic si eu asa cu o oarecare urma de ranchiuna. Nu mi-am mai luat nici concediu cu atatea ploi si vreme aiurea. Ma uitam adineaori in dulap, ca nu prea mai am cu ce sa ma imbrac. Bine, adevarul este ca niciodata nu am avut tone de haine. Sunt genul care se duce sa dea banii pe asa ceva numai in momentul in care are neaparata nevoie. Cred ca asa sunt marea majoritate a baietilor care se preocupa mai putin de imaginea sinelui.

Inca nu am dezvoltat pentru mine un cult al frumosului, nu obisnuiesc sa stau 2 ceasuri sa ma aranjez atunci cand ies din casa. Cunosc multi care petrec 30 de minute doar sa isi faca freza si mi se pare ridicol. Nu vreau sa ii vad atunci cand trebuie sa isi aleaga hainele. Parca ar fi niste femei.

Am gasit insa un sacou pentru barbati pe care l-am cumparat fara sa stau pe ganduri. S-au aliniat planetele si am cumparat si eu haine. Glumeam, dar s-au intrunit cele trei conditii obligatorii:

  1. Nu aveam in ce sa ma imbrac,
  2. Mi-a placut modelul si
  3. A fost la un pret super bun.

Am vazut o oferta si pentru geci de piele pentru barbati si saptamana viitoare o sa imi cumpar si eu una. Practic am reusit sa le rup pe cele doua care le aveam de ceva vreme pe la serviciu. Asa e cand iti e lene sa imbraci salopeta, unde nu-I cap vai de picioare… Bine a zis cine a zis treaba asta.

Mi-au placut pe TinaR si cateva geci de dama si am sunat-o pe sora mea sa o intreb daca vrea si ea una. Doar urma sa primesc eu o comanda de la ei, de ce sa mai plateasca si ea curierul? Stiu ca si ei ii trebuiau cateva geci. Si cand spun cateva stiu eu ce zic… Voia sa comande vreo 7 nebuna. Noroc ca nu a avut bani decat de doua.

Leave a Reply