Cum parcam corect masina? Perpendicular cu bordura…

Incerc sa ma detasez destul de mult de misoginism cand scriu acest articol desi nu cred ca voi reusi. Masina pe care o vedeti in imagine avea numar de inmatriculare de MH iar literele corespundeau unei numere de femei. Asadar, judecand dupa numarul de inmatriculare luat dupa zicala “numele prostilor pe toate gardurile” sau “prostul nu e prost destul daca nu e si fudul”, plus pozitia nefireasca a masinii parcate, clar este vorba despre o tuta. Dati-mi voie sa o numesc tuta, nu femeie, caci as jigni femeia daca as baga-o-n problema asta.

Cum sa parchezi frate perpendicular pe intrarea pe un drum secundar? Bai frate, cateodata mi-as dori sa am o coaja de Dacie 1300 cu bullbar , sa intru cu ea in toate masinile parcate de nesimtiti pe fie unde. Cum pula mea sa lasi ma masina asa? Cei care sunt din Severin stiu ca acel drum duce catre gara si masinile acolo se parcheaza paralel cu bordura, nu perpendicular. Ei bine, o venit o tuta si o reusit sa parcheze pe dos, la fel ca si mintea ei probabil. S-o fi gandit la pula in momentul in care a lasat masina acolo sau poate si-a dat seama ca si asa e noapte si nu se mai duce nimeni la gara, asa ca poate sa blocheze jumatate de drum cu masina ei.

Repet, imi pare rau ca nu am o masina solida ca un tanc de care sa nu-mi pese, cu care sa curat strazile blocate de toti prostii cu aere de soferi ingamfati. Numai in Romania vezi asa ceva. Este singura tara din UE care accepta prostii, nesimtitii si ingamfatii. Cei care se cred mai importanti de cat ceilalti ar trebui exilati in desert, sa vedem acolo in mata cui se mai cred importanti. In fata cactusilor?

2015-10-09 19.17.542015-10-09 19.19.04

Leave a Reply