Cum poate un Golf 4 din 2001 sa coste 3800e?

Se intampla in Romania, mai exact in Drobeta Turnu Severin. Bineinteles, recordul absolut al prostiei si lacomiei nu este acesta, ci vreo 4300 euro tot pentru un Golf 4 din 2003.

Si acuma stai si te intrebi cum poate o masina veche de 15 ani sa coste aproape 4000 de euro, bani cu care poti cumpara lejer masina veche de maxim 2-3 ani. Pai, asta inseamna sa fi lacom si sa fi oltean…

Cum sa dai ma 3800 euro pe un golf din 2001? Ca e inscris? Ca proprietarul vrea sa isi recupereze absolut ultimul leu pe care l-a bagat in troaca mai batrana de cat el?

Pai mai fratilor, intelegeti un lucru: niciodata nu mai scoti banii investiti in masina, niciodata pentru ca tehnologia se degradeaza constant si isi pierde valoarea.

O masina scoasa pe poarta fabricii pe platforma se vinde automat cu 1000 euro mai putin de cat una de pe banda care zace in curtea fabricii…

Nu stiu ce sa zic, cred ca doar in partea asta de tara, in Oltenia vezi atata prostie, amestecata cu lacomie si nesimtire. Trebuie sa fi de-a dreptul nesimtit sa vrei sa pacalesti in halul asta.

Exista multi care pun asemenea preturi, doar doar pica vre-un prost in plasa si reuseste sa vanda masina de doua ori mai scumpa…

Eu sper ca cei care au asemenea preturi la troace sa ramana cu ele pe veci nevandute, sper sa nu apara niciodata prostul pe care ei il asteapta.

Si daca apare, sper sa nu se bucure niciodata de banii in plus cu care reusesc sa pacaleasca si sa insele in stanga si in dreapta….

Leave a Reply